Super League: Σε «καραντίνα» ο Σιώπης, ειδοποιήθηκε να μην κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού

 

Εκτός των προπονήσεων του Ολυμπιακού τέθηκε ο Μανώλης Σιώπης μετά από απόφαση της διοίκησης των Πειραιωτών.

Ο 24χρονος Εβρίτη μέσος ζήτησε να αποχωρήσει με μεταγραφή για τη Λέχ Πόζναν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και στο Λιμάνι είδαν «δάκτυλο» της ΑΕΚ πίσω από το αίτημα του παίκτη και τον έβγαλαν στη… σέντρα, ενώ παράλληλα κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση.

Τα δημοσιεύματα για έξαλλο Μαρινάκη ακολουθησαν αυτά, σύμφωνα με τα οποία οι διοικούντες των «ερυθρολεύκων» αποφάσισαν μέχρι νεωτέρας να συμμετέχει ο παίκτης στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά να γυμνάζεται μόνος του σε διαφορετικές ώρες από την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα προπονείται μαζί με τους «κομμένους» στο Ρέντη υπό τις οδηγίες του Βασίλη Βούζα. Σε κάθε περίπτωση δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο κύριο μέρος της προετοιμασίας της, η οποία αναχωρεί την Δευτέρα που μας έρχεται για το Ζέεφελντ.

Η ΑΕΚ σε όλους τους τόνους διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή και το περιβάλλον του παίκτη έχει αναφέρει ότι απλά η επιθυμία του είναι να βρεθεί σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται και δεν θα σκουπίζει τον πάγκο, όπως εκτιμάται ότι θα συμβεί αν μείνει στον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιώπης ως δανεικός στον Πανιώνιο έβγαλε μάτια και έφτασε μέχρι και στις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών.