Μουντιάλ 2018: Ανακατατάξεις στο ThrakiSportS World Cup Predictor μετά την ανατροπή της Ελβετίας επί της Σερβίας

 

Νέες ανακατατάξεις είχαμε στην κορυφή του ThrakiSportS World Cup Predictor Game που τρέχει παράλληλα με το Μουντιάλ της Ρωσίας, μετά και την ολοκλήρωση του τρίτου αγώνα της Παρασκευής και 26ου συνολικά στην διοργάνωση ανάμεσα στην Σερβία και την Ελβετία, που ήταν δραματικός σε εξέλιξη με τους Σέρβους να προηγούνται στο ξεκίνημα και τους Ελβετούς με δύο… αλβανικά γκολ να κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο παίρνοντας τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Αυτό ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν προέβλεψε ο Loxagos Mark που βρέθηκε στην κορυφή μετά τα δύο πρώτα ματς της ημέρας αλλά έπεσε μετά το τρίτο. Στην πρώτη θέση ξανανέβηκε ο  Sari84an, δηλαδή ο Τάσος Σαρηπαναγιωτίδης από την Αλεξανδρούπολη που έχει 32 βαθμούς και στην δεύτερη θέση ξανανέβηκε η Karagkouna Θεοδώρα Ηλιάδη που έχει μισόν πόντο λιγότερο, δηλαδή 31,5.

Τρίτος ανέβηκε πλέον ο ftakis που δεν είναι άλλος από τον πρώην προπονητή του ΓΑΣ Κομοτηνή στο μπάσκετ Τάκη Φωτεινάκη, ο οποίος αποδεικνύεται ιδιαίτερα δυνατός και έχει πλέον 30 ολοστρόγγυλους βαθμούς. Μαζί του σε βαθμούς αλλά τέταρτη στην η ισοβαθμία η παίκτραι με το ευφάνταστο ψευδώνυμο MeDagkwseOSouares ενώ έπεσε πέμπτος ο LoxagosMark77 που παρέμεινε στους 29,5.

Ιδιους βαθμούς με τον Λοχαγό αλλά σε στην έκτη θέση είναι ο Paito και στην έβδομη θέση με 29 πόντους ο Kostas98. Μένουμε κατά βάση στην επτάδα, γιατι αυτοί είναι σε απόσταση 3 πόντων από την κορυφή και μπορούν να βρεθούν εκεί με μια σωστή πρόβλεψη στο επόμενο κιόλας παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αν και δύσκολα έχοντας χάσει 26 πλέον παιχνίδια θα προσεγγίσετε τις πρώτες θέσεις και τα μεγάλα δώρα. Μπορείτε όμως να διεκδικήσετε την επιμέρους νίκη για τον τρίτο και τους επόμενους γύρους, όταν μηδενίζει το κοντέρ.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game(δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 241 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: