Η αρχηγός της Ιταλίας Μαρτίνα Γκουίτζι, σύζυγος Τζούριτς, μένει Ελλάδα λόγω Μίταρ και… αναζητά ομάδα

 

Η συνεργασία του Δημήτρη Τζούριτς με τον ΠΑΟΚ και η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη θα φέρει ένα ακόμα καλό αυτή τη φορά για το γυναικείο βόλεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews η Ιταλίδα σύζυγος του Μαρτίνα Γκουίτζι θα μείνει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον διεθνή άσσο καθώς προτεραιότητα τους είναι η δημιουργία οικογένειας.

Αλλωστε βρίσκονται ακόμα στο μήνα του μέλιτος και δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν θυσίες ώστε να δημιουργήσουν μία ζεστή και δεμένη οικογένεια.

Για να γίνει αυτό η Μαρτίνα Γκουίτζι θα μείνει με τον Τζούριτς στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα κάνει σκέψη να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της συμπρωτεύουσας που θα αγωνίζεται στην Α1 γυναικών όπου επιτρέπονται οι ξένες.

Η Μαρτίνα Γκουίτζι Τζούριτς δεν έχει στο μυαλό της το οικονομικό ώστε να μην έχει και δεσμεύσεις. Ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική της απόφαση αλλά οι πληροφορίες λένε πως προσανατολίζεται για την περίπτωση του Αίαντα Ευόσμου που είναι στην Α1 Γυναικών αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει επαφή και όλα είναι σε θεωρητικό επίπεδο.

Η περίπτωση του Άρη είναι απίθανη λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Μακεδονικός που έχει έδρα στα Κύμινα, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται πως η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-19 θα αγωνιστεί στην Πρε Λιγκ όπου δεν επιτρέπονται ξένες αθλήτριες. «Φυσικά αν η Μαρτίνα μείνει έγκυος, αφού το νεόνυμφο ζευγάρι θέλει να κάνει οικογένεια, θα σταματήσει την ενεργό δράση», αναφέρει το volleynews.