ΕΠΣ Θράκης: Παρέμεινε στην Γρατινή παρά τις “σειρήνες” Πανθρακικού και Ιάσμου ο Νίκος Καμζέλας

 

Μια σημαντική ανανέωση πραγματοποίησε η Δόξα Γρατινής αφού ο Αγρινιώτης μέσος Νίκος Καμζέλας αποφάσισε παρά τις “σειρήνες” Πανθρακικού και Ιάσμου να παραμέινει στην ομάδα.

Ο 22χρονος φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αρχηγός σε καποια παιχνίδια, πείστηκε από τον κόουτς Γιώργο Δίγκα και τον πρόεδρο Κώστα Τσιμπούκα να παραμείνει στην ομάδα που και φέτος θα πρωταγωνιστήσει,  η οποία απέκτησε τον πορτιέρο Γιώργο Ποιμενίδη στην θέση του Εφτουν Μπουτσακτσή που αποχώρησε .

Ο Καμζέλας  παρέμεινε στην ομάδα για έναν λόγο παραπάνω γιατί ήθελε να πάρει άτυπη ρεβανς από τον εαυτό του γιατί η αποβολή του για 4 ματς στα πλέι οφ στερησε την ομάδα από την διεκδικηση του πρωταθλήματος. Ξεκίνησε την καριέρα από τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου στο χωριό του, συνέχισε στις ακαδημίες του Παναιτωλικού, ενώ με την άφιξη του ως φοιτητής στην Κομοτηνή ήταν και ο πρώτος σκόρερ του Ορφέα Στρύμης στον περσινό πρώτο γύρο του πρωταθλήματος  πριν μεταγραφεί στην Δόξα Προσκυνητών αγωνιζόμενος στην Γ’ εθνική. Φέτος διακρίθηκε με τον Γρατινή και ήταν στους υποψήφιους για την καλύτερη ομάδα τουνπρωταθλήματος στον διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θρακης.

Ο Καμζέλας στο παρελθόν ήταν και αθλητής σφαιροβολίας στον ΠΑΣ Ιωνικό ’80 με ρεκόρ 16.90 μέτρα και διακρίσεις και στα σχολικα πρωταθλήματα, αλλά τελικά προτίμησε την μεγαλύτερη αγάπη του το ποδόσφαιρο, αφού στην Κομοτηνή δεν υπάρχει προπονητής ρίψεων στις ομάδες στίβου.