ΕΠΣ Έβρου: Τα 26+2 σωματεία που συμμετείχαν στις συσκέψεις με το νέο προεδρείο της Ένωσης

 

Συνολικά 26 σωματεία, 28 αν υπολογίσουμε και τις δύο… θυγατρικές των Εθνικού και ΑΕΔ, συμμετείχαν στις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Έβρου σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.

Ξεκινώντας από την τελευταία που φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Ορεστιάδα, εκπροσωπήθηκαν οι ομάδες ΑΕ Διδυμοτείχου, Άρδας Καστανεών, Ορφέας Σοφικού, Ακρίτας Νέας Βύσσας, Δόξα Ορεστιάδας, Ασπίδα Θουρίου, Ένωση Οινόης, Ηρακλής Σαγήνης,  ΑΟ Νοεχωρίου, Θύελλα Κυπρίνου, Ακρίτας Ορμενίου, Ατρόμητος Ασπρονερίου, ΠΑΟΚ Ισαακίου,  και Ορφέας Δικαίων. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω της ΑΕ Διδυμοτείχου εκπροσωπήθηκε και ο Άρης Πραγγίου, που ουσιαστικά αποτελεί πλέον την Κ20 της ΑΕΔ αλλά εξακολουθεί να έχει διαφορετικό ΑΦΜ και διαφορετική νομική υπόσταση ως σωματείο.

Αντιστοίχως στην συνάντηση του Νότου που φιλοξενήθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη ο εκπρόσωπος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κώστας Παλακίδης ουσιαστικά εκπροσώπησε και τον ΑΟ Αγνάντιας, που αποτελεί την Κ20 του Εθνικού. Πέραν του Εθνικού που θα είναι ο εκπρόσωπος του Έβρου στη Γ’ Εθνική, στη συνάντηση του Νότου εκπροσωπήθηκαν η Θράκη Φερών, ο Ιπποκράτης, η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, η ΠΑΕ Νίψας, ο ΑΟ Θράκης Άλεξ (για τον οποίο επίκειται συνεργασία-συγχώνευση με Νίψα), η Νίκη Απαλού, ο ΑΟ Μαΐστρου, ο ΑΟ Πέπλου, ο ΑΟ Καππαδοκών, ο ΑΟ Μάκρης και ο Ατρόμητος Άβαντα.