ΕΠΣ Θράκης: Σημαντική μεταγραφή με “Μούρα” από την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου για τον Πανθρακικό

 

Την πέμπτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Πανθρακικός που απέκτησε τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου Πολυχρόνη Μουρατίδη, δείχνοντας στους φιλόδοξους ανταγωνιστές του ότι θα ειναι ανταγωνιστικός και ότι κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την μεγάλη ομάδα του νομού Ροδόπης.

Ο 20χρονος Δραμινός πλάγιο επιθετικός Πολυχρόνης Μουρατίδης  τον οποίο διεκδικούσαν και άλλες ομάδες της ΕΠΣ Θράκης και της Γ’ Εθνικής προτίμησε να επιστρέψει στον  width=Πανθρακικό και να αποτελέσει ένα από τα κυριότερα επιθετικά του “‘οπλα” στην επίθεση και είναι ο 5ος μετά τους Βελή Χασάν και Τσαγκαλίδη, Θωμά και Βασιλακάκη που θα φορέσουν τον πυρσό στο στήθος.

Ο «Μουρα» όπως το φώναζαν στις ομάδες του, είναι γιος του Βασίλη Μουρατίδη (φώτο) του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Δόξας Δράμας, και πρωην περιφερειακού συντονιστή στη 1η περιφέρεια (Δράμα, Καβάλα, Έβρος, Θράκη, Ξάνθη) κατά την περίοδο που ο Φερνάντο Σάντος ήταν στην Εθνική Ελλάδος.

Ο Πολυχρόνης  αγωνίστηκε όπως και ο πατέρας του στην Δόξα Δράμας ενώ είναι διεθνής με την Κ16 της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και μέλος της μικτής της ΕΠΣ Θράκης. Μετά τις ακαδημίες της Δόξα Δράμας συνέχισε στην Κ19 του Πανθρακικού μέχρι την διάλυση της ομάδας. Με την διάλυση του Πανθρακικού, πέρυσι τον Γενάρη εντάχθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Κοσμίου τον οποίο βοήθησε σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά και στο κύπελλο ερασιτεχνών, ενώ ήταν και στους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος σύμφωνα με την ψηφοφορία που διοργάνωσε πέρυσι το ThrakiSportS. 

Φέτος ο Μουρατίδης αγωνιστηκε στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου βοηθώντας την  ομάδα να φτάσει στον άτυχο τελικό της ΕΠΣ Θρακης, αλλά και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το Δραμινό μέσο Πολύχρονη Μουρατιδη.
** Ο Πολύχρονης Μουρατιδης, γεννημένος το 1998 στη Δραμα αγωνίζεται ως μέσος. Στα 20 του έτη έχει αγωνιστεί στη Δόξα Δραμας, στον Πανθρακικο, στη Δόξα Ν. Σιδηροχωριου και στον ΠΑΟΚ Κοσμιου.

 width= width= ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ  width= width=

Φωτογραφία της Ακαδημία Πανθρακικου.