Photos: Κλικ από τη γιορτή και τις απονομές των πτυχίων στους νέους διαιτητές της ΕΠΣ Ξάνθης

 

Η σεζόν έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό στα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης, όπως επίσης και τα μαθήματα διαιτησίας από το σύνδεσμο, κι έτσι όπως κάθε χρόνο την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή των διαιτητών της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, στον χώρο του εστιατορίου «Το Κτήμα», πραγματοποιήθηκε η γιορτή των διαιτητών της ΕΠΣ Ξάνθης, με τις παρουσίες να είναι αρκετές, μερικές εκ των οποίων ξεχωριστές και όμορφες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τα πτυχία στους νέους διαιτητές της Ένωσης, αλλά και τιμητικές πλακέτες σε διάφορα μέλη της. Βραβεύθηκαν οι διαιτητές Ανδρέας Αργυρόπουλος, Νίκος Πούλιος, Θανάσης Βασίλας, Λευτέρης Κοργιάνογλου και Απόστολος Χρυσέλης που αποσύρονται από την ενεργό δράση, αλλά και εκπρόσωποι και ποδοσφαιριστές ομάδων για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπως οι Νίκος Κότσογλου, Χρήστος Νεοφυτίδης και Γιάννης Καζάκης.

Το παρών φαίνεται πως έδωσαν εκπρόσωποι ομάδων του Νομού, ο πρόεδρος της ΕΠΣ και η διοίκηση της, αλλά και σύσσωμη η Επιτροπή Διαιτησίας και όλοι οι διαιτητές της ΕΠΣ Ξάνθης. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση, από τον φακό του «Μαχητή» και του Γιάννη Τσιλιγκιρίδη: