Μουντιάλ 2018: Η Κροατία «εκτέλεσε» την Αργεντινή του Μέσι στέλνοντας στην δεκάδα (και) τον Κοντοστάθη

 

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που προέβλεψαν την ήττα της Αργεντινής από την Κροατία και κανείς το ακριβές σκορ του 3-0, από όσους αναγνώστες και φίλους του ThrakiSportS συμμετέχουν στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game που τρέχει παράλληλα με το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η τριάδα που είχαμε ήδη μετά το πρώτο παιχνίδι της ημέρα παραμένει ως έχει, αφού κανείς δεν βρήκε τη νίκη της Κροατίας. Στην κορυφή με το κλείσιμο της αγωνιστικής δράσης της Πέμπτης είναι ο Sari84an, ο Τάσος Σαρηπαναγιωτίδης από την Αλεξανδρούπολη δηλαδή, που παραμένει πρώτος με 27,5 βαθμούς ενώ η  Karagkouna, δηλαδή η Θεοδώρα Ηλιάδη, παραμένει μισό πόντο πίσω και ακολουθεί κατά πόδας με 27 πόντους.

Τρίτος παραμένει ο Tsamo97 με 25,5 βαθμούς  ισόβαθμος με τον ftakis, δηλαδή τον πρώην προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή στο μπάσκετ Τάκη Φωτεινάκη, που λαμβάνει μέρος στο παιχνίδι από το Κατάρ όπου βρίσκεται και στην κατάταξη εμφανίζεται 4ος με 25,5 βαθμούς.

Πέντε συμμετέχοντες στο παιχνίδι έχουν από 25 βαθμούς με τον LoxagosMark που δεν είναι άλλος από τον αρχισυντάκτη του ThrakiSportS Κώστα Καραγιάννη να είναι 5ος, ο Stivikos, που είναι ο Κομοτηναίος σπρίντερ Γιάννης Δουλγέρης να εμφανίζεται 6ος, ο “oepivitorassas” (George A) να είναι 7ος, ο Kouva6969, δηλαδή ο Ροδίτης φοιτητής του ΔΠΘ Γιάννης Κουβαλάκης στην 8η θέση και ο mimakos71 από το Διδυμότειχο στην 9η. Όλοι τους έχουν από 25 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, στην δεκάδα ανέβηκε πλέον με 24,5 βαθμούς, ευρισκόμενος σε απόσταση τριπόντου από την κορυφή, ο Konto, που δεν είναι άλλος από τον βολεϊμπολίστα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρη Κοντοστάθη, τον οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά από την έναρξη του τουρνουά τόσο ψηλά, στην πρώτη δεκάδα και σε απόσταση βολής από την κορυφή σε αυτό το παιχνίδι ποδοσφαιρικών προβλέψεων που διοργανώνει φέτος το ThrakiSportS.

Οι επόμενοι είναι από τους 24 βαθμούς και κάτω, δηλαδή έχουν πάνω από τρεις πόντους διαφορά από την κορυφή. Πλέον είναι 62 από τους συνολικά 241 συμμετέχοντες που έχουν πάνω από 20 πόντους και η μάχη συνεχίζεται. Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αν και δύσκολα έχοντας χάσει 23 παιχνίδια θα προσεγγίσετε τις πρώτες θέσεις και τα μεγάλα δώρα. Μπορείτε όμως να διεκδικήσει τις επιμέρους πρώτες θέσεις, που επίσης έχουν συμβολικά δώρα, καθώς αναζητούμε νικητή μόνο στην 2η αγωνιστική των ομίλων, όπου για την ώρα προηγείται ο Mkostakid με 13 βαθμούς έναντι 12 του Konto Κοντοστάθη και του Koyva6969 Κουβαλάκη.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game(δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 241 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: