Διέλυσαν με 7-1 οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής τη νεοσύστατη ομάδα των παλαιμάχων της ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Φιλική συνάντηση είχε την Κυριακή 18 Ιουνίου, στο γήπεδο της Παραδημής, η ομάδα ποδοσφαίρου παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής με τη νεοσύστατη ομάδα παλαιμάχων του Διδυμοτείχου.

Το σκορ έληξε 7-1, κάτι που ήταν λογικό, μιας που οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής είναι πλέον πολύπειροι, με συμμετοχές σε πανελλαδικά και βαλκανικά τουρνουά, ενώ οι παλαίμαχοι του Διδυμοτείχου τώρα ψάχνουν ξανά την παλιά ποδοσφαιρική τους αίγλη.

Για την ομάδα της ΑΕΚ τα γκολ πέτυχαν οι Τσιτσεράκης με πλασαριστό σουτ, τρία γκολ ο Γεωργιάδης, μία κεφαλιά ο Πετρίδης από κόρνερ του Φουτσιτζίδη, ένα πλασέ ο Νεστορίδης, κι ένα σουτ ο Κουτσογιάννης.

Το Διδυμότειχο είχε μειώσει προσωρινά σε 4-1, ενώ έχασε και πέναλτι με τη μπάλα να χτυπάει …και στα δύο κάθετα δοκάρια και να απομακρύνεται.

Η φιλοξενούμενη ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά αδύναμη στον τομέα της φυσικής κατάστασης και με αρκετές ελλείψεις, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν όλη την Κυριακή στο Διδυμότειχο κι αποτέλεσμα αποτρεπτικό παράγοντα για ορισμένους παλαιμάχους.

Επόμενο παιχνίδι και τελευταίο για τους παλαιμάχους της ΑΕ Κομοτηνής, για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν, είναι την προσεχή Κυριακή 24 Ιουνίου και ώρα 18:30 στην Ορεστιάδα, στο πλαίσιο της έβδομης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του τριεθνούς βαλκανικού πρωταθλήματος παλαιμάχων.