Τα δώρα του Μαρίνου Ουζουνίδη στον «βάζελο» πορτιέρο της Ασπίδας Ξάνθης

 width=

 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πλέον προπονητής της ΑΕΚ, με την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό πριν περίπου ένα μήνα πήρε και κάποια… σουβενίρ, τα οποία είχε την τύχη να αποκτήσει ως δώρο από τον Εβρίτη κόουτς, ο Ξανθιώτης «πράσινος» πορτιέρο της Ασπίδας Ξάνθης.

Συγκεκριμένα ο πορτιέρο της Ασπίδας Ξάνθης, Μάριος Χατζηγεωργίου, γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα στη πόλη της Ξάνθης (θυμηθείτε το θέμα με την υποδοχή του στον Μαρίνο Ουζουνίδη πριν μερικούς μήνες με ένα κλικ ΕΔΩ), έγινε αποδέκτης μερικών δώρων από τον Εβρίτη μέχρι πρότινος κόουτς του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα ο Μάριος ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (δείτε τη φωτό δεξιά), με τα όσα του έστειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ευχαριστώντας τον για τα «δωράκια» και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι πως το ρόλο του… «μεσάζοντα» στην μεταφορά των δώρων του Ουζουνίδη στον Χατζηγεωργίου, έπαιξε όπως φαίνεται ο μέχρι πρότινος προπονητής της Αναγέννησης Θαλασσιάς και κουμπάρος του Μαρίνου, Δημήτρης Καρύδης, που σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του Μάριου, γράφοντας «Να ευχαριστήσεις αυτόν που σου τα έφερε»…