Μουντιάλ 2018: Χαμός στην κορυφή με τετραπλή ισοβαθμία έπειτα από τη νίκη-πρόκριση της Ουρουγουάης

 

Η Ουρουγουάη νίκησε με 1-0 την Σαουδική Αραβία και μαζί με την Ρωσία έγιναν οι δύο πρώτες ομάδες που προκρίνονται στην φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού έχουν από δύο νίκες και έξι βαθμούς, έναντι μηδενός των δύο αραβικών χωρών, των Σαουντ και της Αιγύπτου.

Η ισχνή νίκη της Ουρουγουάης ήταν ένα αποτέλεσμα που πλέον φέρνει τετραπλή ισοβαθμία στην πρώτη θέση του ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Ως πρώτος εμφανίζεται πλέον «oepivitorassas», δεύτερος ο «Tsamo97», τρίτη η «Karagouna» και τέταρτος ο Sari48an. Όλοι τους έχουν από 21,5 πόντους.

Τρεις είναι αυτοί που ακολουθούν έχοντας από 21 βαθμούς. Ο λόγος για τους Eliando, Lemon και Paito. Στους 20,5 πόντους έχουν μείνει ο God Lee που ήταν πρωτοπόρος πριν από αυτό το ματς, καθώς και ο Prokos που βρίσκεται στην 9η θέση. Στους 20 πόντους ισοβαθμούν άλλα πέντε άτομα που ακολουθούν.

Το παιχνίδι συνεχίζεται και όσοι δεν έχετε λάβει, εσεις χάνετε. Προλαβαίνετε και τώρα βέβαια να μπείτε στο παιχνίδι, αλλά θα έχετε ολίγον αργήσει και δύσκολα θα καλύψετε την διαφορά. Θα διασκεδάσετε  πάντως, όπως κάνουμε και εμείς. Για αυτό και σας καλούμε να ρθείτε στην μεγάλη παρέα μας.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 230 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάνοντας μια μεγάλη παρέα, σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR:

 width=