Europa League: Κόντρα στον… Μαραντόνα ο Θοδωρής Βασιλακάκης, πάει Σκωτία ο Γιώργος Αθανασιάδης

 

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Europa League με συμμετοχές από τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης, που νίκησε στο νήμα την Ξάνθη και εξασφάλισε την ευρωπαϊκή έξοδο στο περσινό πρωτάθλημα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα το πρώτο εμπόδιο του Ατρομήτου στο Europa League! H Ντιναμό Μπρεστ από την Λευκορωσία, στην οποία ανέλαβε πρόσφατα πρόεδρος-προπονητής ο Αργεντινος και στην οποία  αγωνίζεται ο Γιάννης Κάργας, κληρώθηκε αντίπαλος της ομάδας του Περιστερίου.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης, στο οποίο παραμένει βασικός γκολκίπερ ο πρώην του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης (δεν έχει ξεκαθαρίσει για Μπέρτο, έφυγε ο Ζησόπουλος) θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Χιμπέρνιαν-Ρούναβικ με τη Σκωτία να φαντάζει ως πιθανός προορισμός.

Ο πρώτος αγώνας του β’ προκριματικού γύρου θα γίνει στις 26 Ιουλίου και η ρεβάνς στις 2 Αυγούστου, ενώ κι οι δύο ελληνικές ομάδες μας παίζουν το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Η κλήρωση για το γ’ προκριματικό γύρο είναι στις 23/7 και οι πρώτες αναμετρήσεις 9/8 κι οι ρεβάνς στις 16/8.