Μουντιάλ 2018: Αμετάβλητη η κορυφή αλλά τρύπωσε στην τριάδα ο… Good Lee μετά τη νίκη της Ιαπωνίας επί της Κολομβίας

 

Το 2-1 της Ιαπωνίας επί της Κολομβίας, με το οποίο άνοιξε η μουντιαλική αγωνιστική δράση της Τρίτης,  ήταν ένα αποτέλεσμα που ελάχιστοι προέβλεψαν στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Οι δύο πρωτοπόροι για παράδειγμα, είχαν δώσει άλλες επιλογές και έμειναν στους 18,5 βαθμούς.

Παρόλα αυτά, ο Christospap21, κατά κόσμον Χρήστος Παπακώστας από τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου  και ο Paito, κατά κόσμον Γιάννης Παϊτάρης από το Εράσμιο Ξάνθης, παραμένουν στην πρώτη και δεύτερη θέση. Ωστόσο στην τρίτη ανέβηκε ένας… δικός μας, ο Good Lee, δηλαδή ο Νίκος Γκούντλης, ανταποκριτής του ThrakiSportS στο Σουφλί, που έφτασε αισίως τους 18 βαθμούς.

Τέταρτος, μισό βαθμό πίσω του, στους 17,5 παραμένει ο Jim Lemon, με καταγωγή από Ορεστιάδα και διαμονή πλέον στην Κομοτηνή, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δηλώσει στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο Sari84an από την Αλεξανδρούπολη με 17 βαθμούς κλείνει την πεντάδα. Από τους 16 βαθμούς και κάτω είναι οι επόμενοι πέντε, που συμπληρώνουν την δεκάδα. Κανείς τους δεν πήρε πόντο σε αυτό το ματς. Μιλάμε κατά για τον  nasoraymond, κατά κόσμον Νάσο Κομματά από την Ξάνθη,  τον hatzixa, κατά κόσμον Στέφανο Χατζημιχάλη επίσης από την Ξάνθη, την αναγνώστρια με το ψευδώνυμο MeDagkwseOSouares (Nikoleta D), τον Κωνσταντίνο Πρόκο από την Κομοτηνή και τον πρώην προπονητή του ΓΑΣ Κομοτηνή στο μπάσκετ Τάκη Φωτεινάκη που συμμετέχει στο παιχνίδι από το… Κατάρ, όπου πλέον μένει μόνιμα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι στο παιχνίδι δεν είναι απαραίτητο όλοι να δηλώνουν την ταυτότητά τους, για αυτό και για μερικούς γνωρίζουμε μόνο ψευδώνυμα ή τα στοιχεία που οι ίδιοι έχουν διαθέσει. Αν φυσικά είναι ανάμεσα στους τελικούς νικητές, τότε θα πρέπει να μας ενημερώσουν για τα στοιχεία τους, προκειμένου να παραλάβουν και τα δώρα που έχουμε εξασφαλίσει. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος των πρώτων θα πάρει ένα tablet-navigator της MLS, μια πλήρη ολοκληρωμένη συλλογή με τα αυτοκόλλητα της Panini και μια πλήρη ολοκληρωμένη συλλογή με τις τρισδιάστατες φιγούρες του Μουντιάλ από την Relkon. Οι επόμενοι τέσσερις, μέχρι και την πέμπτη θέση, θα πάρουν επίσης από μια συλλογή της Panini ή της Reklon, με όποιον βρίσκεται πιο πάνω στη βαθμολογία να έχει το δικαίωμα της επιλογής.

παραμένουν 136 οι παίκτες που έχουν διψήφιο αριθμό πόντων. Τέσσερις παίκτες ισοβαθμουν στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς, μια συμμετέχουσα έχει 2,5 και 28 έχουν από τρεις βαθμούς. Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί ότι πολλοί από αυτούς που είναι χαμηλά στην κατάταξη ξεκίνησαν πολύ αργότερα το παιχνίδι, έχοντας χάσει κάποιες επιλογές, ενώ ακόμα και σήμερα εγγράφονται νέοι παίκτες. Πλέον απομένει ένα παιχνίδι για να ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική όλων των ομίλων, οπότε θα έχουμε και τον πρώτο επιμέρους νικητή, καθώς έχουμε αναφέρει ότι πέρα από τους νικητές στο τέλος, θα έχουμε και επιμέρους για τους οποίους επίσης ετοιμάζουμε συμβολικά δωράκια. Για αυτό, έχει μεγάλη αξία ακόμα και τώρα να δηλώσετε συμμετοχή, όσοι δεν το έχετε κάνει.

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αν και θα υστερείτε σε σχέση με τους πρώτους. Θυμίζουμε, οι πέντε πρώτοι κερδίζουν δωράκια, αλλά αναζητούμε τρόπους για μερικούς επί μέρους νικητές, για παράδειγμα ανά αγωνιστική των ομίλων, οπότε μην απελπίζεστε και μπείτε ακόμα και τώρα στο παιχνίδι.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 230 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάνοντας μια μεγάλη παρέα, σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR (ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ Full Leaderboard):