Μουντιάλ 2018: Η νίκη τους Σουηδίας επί της Β. Κορέας έφερε ανακατατάξεις με τον Lemon να περνά στην κορυφή

 

Η Σουηδία νίκησε χάρη και στη βοήθεια του VAR με 1-0 τη Νότια Κορέα και έπιασε το Μεξικό στην κορυφή του ΣΤ Ομίλου του Μουντιάλ, με την πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία και τους Κορεάτες να μην έχουν βαθμό μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής.

Αυτό το 1-0 το προέβλεψε το 17% των παικτών  στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game και έτσι έχουμε σοβαρές ανακατατάξεις στην σχετική βαθμολογία. Καταρχήν έχουμε νέο επικεφαλής. Μόνος πρώτος είναι μάλιστα ο Jim Lemon, για πρώτη φορά στην κορυφή, αναγνώστης του ThrakiSportS που σύμφωνα με το προφίλ του στο facebook μεγάλωσε στην Ορεστιάδα αλλά μένει πλέον μόνιμα στην Κομοτηνή.

Μισό βαθμό πίσω είναι τρεις παίκτες. Από 14 βαθμούς έχουν ο trampie από τη Μεγάλη Βρετανία, ο Christospap21 από το Διδυμότειχο και ο Ιωάννης Παϊτέρης που διαγωνίζεται με το ψευδώνυμο Paito. Άλλοι τρεις έχουν από 13 βαθμούς. Ο nasosraymond (κατά κόσμον Νάσος Κμματάς), ο hatzixa (Στέφανος Χατζημιχάλης) και η πρωτοπόρος μέχρι και πριν την έναρξη της αναμέτρησης MeDagkwseOSouares (Nikoleta D).

Στην δεκάδα έχουν πλέον ανέβει ο «δικός μας» LoxagosMark77 (Κώστας Καραγιάννης), ο Zurdo (Βασίλης Στοάκης) και ο Giotinho_10. και οι τρεις τους έχουν από 12,5 πόντους όπως και άλλοι τρεις. Από την 15η θέση και κάτω είναι όσοι έχουν 12 βαθμούς. Οι συμμετέχοντες που έχουν διψήφιο αριθμό πόντων είναι συνολικά 58 πόντοι.

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αν και θα υστερείτε σε σχέση με τους πρώτους. Θυμίζουμε, οι πέντε πρώτοι κερδίζουν δωράκια, αλλά αναζητούμε τρόπους για μερικούς επί μέρους νικητές, για παράδειγμα ανά αγωνιστική των ομίλων, οπότε μην απελπίζεστε και μπείτε ακόμα και τώρα στο παιχνίδι.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 230 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάνοντας μια μεγάλη παρέα, σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: