Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα τρία παιχνίδια της Κυριακής

 

Μετά το χορταστικό Σάββατο, έρχεται μια αρκετά δραστήρια μουντιαλική Κυριακή με τρεις αγώνες στο πρόγραμμα, ανάμεσα στους οποίους η πρεμιέρα της Βραζιλίας αλλά και της πρωταθλήτριας κόσμου Γερμανίας.

Όπως θα κάνει κάθε μέρα μέχρι και τον μεγάλο τελικό, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις βασικές προβλέψεις των φίλων και αναγνωστών του που λαμβάνουν μέρος στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, στο οποίο ακόμα και τώρα μπορείτε να λάβετε μέρος, αν και έχουν διεξαχθεί τα πρώτα οκτώ παιχνίδια, ώστε να ζήσετε αυτό το Μουντιάλ με διαφορετικό τρόπο, συγκρινόμενοι αναφορικά με τις προβλέψεις σας με άλλους φίλους αναγνώστες και γενικά ανθρώπους του αθλητισμού.

Στο πρώτο χρονικά ματς, στις 15:00 η Κοστα Ρίκα αντιμετωπίζει την Σερβία και μέχρι στιγμής αυτό δείχνει να είναι το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της διοργάνωσης από πλευράς προβλέψεων. Το 39% των συμμετεχόντων προβλέπει νίκη της Σερβίας, το 32% ισοπαλία και το 28% βλέπει νίκη της Σερβίας. Ένας στους παίκτες συμμετέχοντες δίνει πάντως ως πιθανότερο σκορ το 1-1.

Ακολουθεί στις 18:00 η πρεμιέρα της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Γερμανίας με το Μεξικό, όπου και υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Το 95% προβλέπει νίκη της Γερμανίας, το 4% ισοπαλία και μόλις το 1% νίκη του Μεξικού. Θυμίζουμε όμως ότι αντίστοιχα ήταν χθες τα ποσοστά στη νίκη της Αργεντινής και είδατε τι έγινε. Δημοφιλέστερα σκορ στο Γερμανία-Μεξικό είναι το 3-1 και το 2-1 που το προβλέπει το 15% των παικτών έκαστο ενώ το 14% βλέπει το 2-0.

Τέλος, στις 21:00 διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα στη Βραζιλία  και την Ελβετία. Και εδώ η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων προβλέπει νίκη της Βραζιλίας  σε ποσοστό 96%. Το 3% εκτιμά ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο και μόλις το 1% βλέπει νίκη της Ελβετίας. Το δημοφιλέστερο σκορ είναι το 3-1. Σε αυτό ποντάρει το 21% των συμμετεχόντων. Ακολουθεί με 13% το 2-0 και με 12% το 2-0.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα. Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 228 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Θυμίζουμε ότι όσοι αποδειχθούν σωστοί «μάντεις» στο σύνολο του Μουντιάλ, έχουν ήδη ανακοινωθεί και μερικά συμβολικά δωράκια για τους πέντε πρώτους. Παράλληλα όμως συγκρινόμαστε και με περίπου 250.000 χρήστες της πλατφόρμας από όλο τον κόσμο.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: