Μουντιάλ 2018: Λεχούδης, «Καραγκούνα» και ο «φωτογράφος του Διδυμοτείχου» στην κορυφή μετά το γκολ της Ουρουγουάης επί της Αιγύπτου

 

Το γκολ του Χιμένες στο 90′ δεν έδωσε απλά τη νίκη στην Ουρουγουάη επί της σκληροτράχυλης όπως αποδείχθηκε Αιγύπτου του Ουάρντα, αλλά άλλαξε και τα δεδομένα στην κορυφή του ThrakiSportS World Cup Prediction Game.

Μετά τον δεύτερο αγώνα έχουμε τριπλή ισοβαθμία στην πρώτη θέση. Το ακριβές σκορ δεν ήταν το πρόβλεψαν συνολικά 14 άτομα που όλα τους έχουν από 4 βαθμούς, καθώς είχαν προβλέψει και τη νίκη της Ρωσίας επί της Σαουδικής Αραβίας στην πρεμιέρα, χωρίς όμως σε εκείνο το ματς να βρουν ακριβές σκορ. Ωστόσο μόνο τρεις το προσέγγισαν κάπως και για αυτό βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο λόγος για τον συνεργάτη του ThrakiSportS στο Διδυμότειχο και γνωστό φωτογράφο Σωτήρη Κηπουρό, την αναγνώστρια με το ψευδώνυμο «Καραγκούνα» καθώς και τον Dexterouli, που δεν είναι άλλος από τον Κομοτηναίο παίκτη του ΓΑΣ Κομοτηνή και προπονητή του Ηρόδικου Κίμωνα Λεχούδη. Οι τρεις τους βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατάταξης με 4 βαθμούς.

Άλλα 11 άτομα που λαμβάνουν μέρος στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game έχουν επίσης 4 πόντους. Στην 15η θέση με 3 πόντους είναι μόνο του ένα άτομο ενώ ακολουθούν από την 16η θέση και κάτω με 2,5 πόντους μετά τους πρώτους δύο αγώνες άλλα 63 άτομα με πρώτον να αναφέρεται τον ΑΣΠΙΔΑΡΑ. Πάντως, όπως γίνεται αντιληπτό, όλα είναι ρευστά και πολλές ανακατατάξεις αναμένεται να έχουμε και εντός της ημέρας, καθώς ακολουθούν άλλα δύο παιχνίδια. Αρκεί βέβαια να μη ξεχνιέστε να και κάνετε έγκαιρα τις προβλέψεις σας.

Όσο για αυτούς που δεν είχαν φροντίσει να εγγραφούν στο παιχνίδι, ακόμα και τώρα μπορούν να το κάνουν, έστω και συγκριτικά με τους υπόλοιπους θα έχουν πλέον δύο ματς λιγότερα.

Θυμίζουμε τους βασικούς κανόνες. Κάνετε εγγραφή στο THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME και απλά κάνετε προβλέψεις για το σκορ κάθε αγώνα. Κερδίζετε έναν πόντο για κάθε σωστό αποτέλεσμα (αν δηάδή βρίσκετε τον νικητή ή ισοπαλία), ενάμισι πόντο αν πέσετε κοντά στο σκορ και τρεις πόντους αν βρείτε το ακριβές σκορ.

Ανάλογα με τους βαθμούς, διαμορφώνεται βαθμολογία μεταξύ όσων παίζουν στο παιχνίδι, αλλά παράλληλα συγκρινόμαστε και με τους περισσότερους από 200.000 άλλους χρήστες της συγκεκριμένης πλατφόρμας, από ολόκληρο τον κόσμο. Οι πέντε πρώτοι της τελικής βαθμολογίας, όπως έχουμε προαναγγείλει, θα έχουν και μικρά δωράκια.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR