Στην 16άδα της Εθνικής Εφήβων που θα προετοιμαστεί στην Κάρυστο ο Δημήτρης Μούχλιας

 

Στις 15 Ιουνίου στην Κάρυστο ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων, ενόψει της συμμετοχής της στα μπαράζ πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Τον προκριματικό όμιλο θα φιλοξενήσει η Τσεχία στη πόλη Ζνταρ το διάστημα 29/6-1/7 και μαζί με την οικοδέσποινα χώρα, στον όμιλο είναι η Ρουμανία και η Σερβία. Την πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ που θα γίνει στο Βέλγιο και στην Ολλανδία θα πάρει ο πρώτος του ομίλου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής και ο συνεργάτης του Στέφανος Νανάς επέλεξαν τους 16 αθλητές που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία, ανάμεσά τους και τον Δημήτρη Μούχλια του Έβρου Σουφλίου. Στο προπονητικό επιτελείο θα είναι και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μπακοδήμος.

Ακραίοι: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Πναθηναϊκός), Φροίξος Κωτσάκης (Παμβοχαϊκός), Κώστας Καπετανίδης (Πήγασος Πολίχνης), Κώστας Μακρυγιάννης (Πανερυθραϊκός), Σπύρος Χάκκας (Μίλωνας).

Πασαδόροι: Ευάγγελος Γεωργίου (Παμβοχαϊκός), Ευάγγελος Μελιγγιώτης (Απόλλων Αθηνών), Μιχαήλ-Άγγελος Στεφανίδης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)

Διαγώνιοι: Δημήτρης Μούχλιας (Έβρος Σουφλίου), Αλέξανδρος Ράπτης (Ολυμπιάδα Πατρών),

Λίμπερο: Δημήτρης Τζιάβρας (Πήγασος Πολίχνης), Αλέξανδρος Κεχαγιάς (ΑΟ Παναθηναϊκός).

Κεντρικοί: Νικόλαος Βασιλακόπουλος (ΑΟ Παναθηναϊκός), Πέτρος Ζαΐμης (Ηρακλής Πετ.), Γιώργος Παπαλεξίου (Νίκη Αιγινίου), Μιχάλης Καγιαλής (Ολυμπιακός).