Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για την πρεμιέρα Ρωσίας – Σαουδικής Αραβίας

 

Το Μουντιάλ αρχίζει και μαζί αρχίζει η νέα τρέλα που έχει εφαρμόσει φέτος το ThrakiSportS, το ThrakiSportS World Cup Prediction Game στο οποίο οι φίλοι και οι αναγνώστες της ιστοσελίδας καλούνται να προβλέψουν τι θα γίνει σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κερδίσουν τα δώρα που έχουμε εξασφαλίσει.

Στην πρεμιέρα του τουρνουά κοντράρονται στις 6.00 το απόγευμα η Ρωσία με την Σαουδική Αραβία και έχετε χρόνο μέχρι και την σέντρα να κάνετε την πρόβλεψή σας, όσοι δεν το έχετε κάνει. Ήδη πάντως το 83% των συμμετεχόντων στο παιχνίδι έχουν κλειδώσει την πρόβλεψή τους για το ματς της πρεμιέρας και έχουμε ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά να σας πούμε, αναφορικά με τις προβλέψεις τους.

Το 89% από όσους έχουν κάνει πρόβλεψη στο παιχνίδι προβλέπουν νίκη της διοργανώτριας Ρωσίας. Νίκη της Σαουδικής Αραβίας προβλέπει το 3% ενώ ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες προβλέπει το 8% των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game.

Το πιο δημοφιλές σκορ είναι το 2-0 υπέρ της Ρωσίας, το οποίο «ψηφίζει» το 31% των παικτών στο παιχνίδι προβλέψεων του Μουντιάλ. Δεύτερο πιο δημοφιλές για τελικό αποτέλεσμα είναι το 2-1 με 17% και τρίτο πιο δημοφιλές το 3-0, πάντα υπέρ της Ρωσίας, με ποσοστό 13%.

Ποιοι θα πέσουν μέσα, θα το ξέρουμε περίπου στις 8.00 το βράδυ. Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game κάθε σωστή πρόβλεψη του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) και προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα. Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό). Θα διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ και σε όσους αποδειχθούν σωστοί «μάντεις», έχουν ήδη ανακοινωθεί και μερικά συμβολικά δωράκια.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ…