ΕΠΣ Θράκης: Την επιστροφή τριών πρώην παικτών του ανακοίνωσε ο Πανθρακικός

 

Τρεις μεταγραφές πρώην παικτών του ανακοίνωσε ο Πανθρακικός. Ο λόγος για τους Θωμά Γαβριήλ, Στέλιο Βασιλακάκη και Κώστα Τσαγκαλίδη που θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Κώστα Γεμενετζή.

Τους τρεις τους είχε παίκτες ο Γεμενετζής την περσινή περίοδο και στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Το ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι και για τους τρεις δεν είναι άγνωστη η πράσινη φανέλα, αφού όλοι τους αποτελούν «προϊόντα»  των ακαδημιών του Πανθρακικού, στα τμήματα υποδομής του οποίου έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.

Πρόκειται για τις πρώτες τρεις μεταγραφές που ανακοινώνει η νέα διοίκηση, μετά φυσικά από αυτήν του Δημήτρη Πουλακίδα που έγινε κατά την επίσημη παρουσίαση της νέας προσπάθειας την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα και οι τρεις είναι υποψήφιοι στο διαγωνισμό του ThrakiSportS για την καλύτερα ομάδα της ΕΠΣ Θράκης που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Ο Στέλιος Βασιλακάκης είναι γεννημένος το 1993 και αγωνίζεται ως επιθετικός, γέννημα-θρέμμα Πανθρακικός έχει περάσει από όλα τα τμήματα υποδομών στα περισσότερα έχει διατελέσει αρχηγός, ενώ έχει αγωνιστεί και σε ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Προσκυνητών και  Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.
Ο Κώστας Τσαγκαλίδης είναι γεννημένος το 1996 και αγωνίζεται ως δεξί και αριστερό μπακ. Προϊόν της Ακαδημίας Πανθρακικού έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών αλλά και σε Αστέρα Αιγείρου, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.
Τέλος ο Γαβριήλ Θωμάς είναι γεννημένος το 1996 αγωνίζεται ως ακραίος μέσος και για 11 χρόνια, από το 2005 έως το 2016 φορούσε τον πυρσό στο στήθος. Ακολούθησαν η Δόξα Προσκυνητών, Αστερας Αιγείρου και ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και άλλες κινήσεις, αφού και μόνο η βαριά φανέλα του Πανθρακικού αποτελεί «κράχτη» για μεγάλο αριθμό παικτών.