Masters 2018: Στο κυρίως ταμπλό της Σκύρου Μπανιώτης, Τερζόγλου, Μούχλιας! Δεν κατεβαίνει ο Δημητριάδης

 

Η δράση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley συνεχίζεται με το Skyros Masters. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί το διάστημα 15-17 Ιουνίου στην παραλία Μαγαζιά της Σκύρου, όπου για πρώτη φορά θα διεξαχθεί ένα τουρνουά της ανώτερης αγωνιστικής κατηγορίας.

Ο αριθμός των ομάδων είναι και πάλι εντυπωσιακός αφού συνολικά 46 δίδυμα (28 ανδρών, 18 γυναικών) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για ένα μετάλλιο. Ανάμεσά τους, ξεκινώντας από το κυρίως ταμπλό αυτή τη φορά, ο Κομοτηναίος Ραφαήλ Μπανιώτης με τον Ξανθιώτη Γιώργο Τερζόγλου, αλλά και ο Σουφλιώτης Βασίλης Μούχλιας.

Όλοι τους στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά, όπως και ο Θωμάς Δημητριάδης που έπαιξε στον τελικό αλλά δεν θα λάβει μέρος στην Σκύρο όπως και οι έτεροι φιναλιστ, που κατέκτησαν την πρώτη θέση. Συνεπώς ο δρόμος για τους Θρακιώτες είναι ανοιχτός ακόμα και για την κορυφή.

Το Skyros Masters, είναι το δεύτερο κατά σειρά τουρνουά Masters και σηματοδοτεί τη πρώτη διοργάνωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley από τον Δήμο Σκύρου, που θέλει να αναδείξει τον αθλητισμό στο νησί των Σποράδων. Η αυλαία των αγώνων θα ανοίξει το πρωί της Παρασκευής με τους αγώνες των προκριματικών σε άνδρες και γυναίκες, ενώ τα κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου.

Αναλυτικά οι συμμετοχές:

Κυρίως ταμπλό Ανδρών: Μπανιώτης/Τερζόγλου, Μιχελάκης/Μούχλιας, Βολουδάκης/Καπίρης, Μανδηλάρης Α./Μανδηλάρης Β., Κογκαλίδης/Πολυχρονιάδης, Ιωαννίδης/Κωστόπουλος, Κοκκινάκης/Μαρούλης, Καντιώτης/Μονιάκης.
Προκριματικά Ανδρών (προκρίνονται 4 ομάδες): Αλεξίου/Γκούζντα, Βλαχάκης/Ντόντης, Ευγενίδης/Κιμπλ, Περρής/Ρόζης, Γεωργούλας/Ψάρρης, Κανέλλος/Τζιουμάκας, Μπατζιλής/Σκαρλατίδης, Αργυρόπουλος/Μπαλοδήμος, Μεσσάλας/Στάικος, Κουρτίδης Α./Παππάς, Κοντόπουλος/Παπανδρόπουλος, Δεναξάς/Σταμπέλος, Κουρτίδης Σ./Τσαλικιάν, Οικονομόπουλος/Πάτσης, Καπάτος/Παπαϊωάννου, Βογιατζόγλου/Μπούμπας, Νικολακάκης/Ποθητάκης, Γεωργιάδης/Τριανταφυλλόπουλος, Κογκαλίδης/Μανίκας, Λαζαρίδης/ Τριανταφυλλόπουλος.
Κυρίως ταμπλό Γυναικών: Μολδοβανίδη/Σαμπάτη, Γεωργαντά/Καπόλου, Μυρίλα/Σαριδάκη, Πασιαλή/Σακελλαρίδη, Κουμβάκη/Ματιάδη, Αποστολάκη/Ευθυμιοπούλου, Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη, Βαρδοπούλου/Κουρτίδου.
Προκριματικά Γυναικών  (προκρίνονται 4 ομάδες): Αθανασοπούλου/Σιρίνινα, Μάλεσιτς Ε./Μάλεσιτς Λ., Βλασερού/Φωκιανού, Καραγκούνη/Σαρακατσάνη, Αλτίνη/Καλαμαρίδου, Αναστασοπούλου/Χάνα, Ζούρου/Μάρκου, Μπιτσοπούλου/Χρυσομαλλίδη, Μάτιου/Μπάκα, Αργυρίου/Βλάχου.