Made in Italy σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος «συμπαίκτης» του Χρήστου Πανόπουλου στην ΠΑΕ Ξάνθη

 

«Βρήκε «συμπαίκτη» ο Χρήστος Πανόπουλος για την ΠΑΕ Ξάνθη;… Κάτι τέτοιο συνέλαβαν οι κεραίες της στήλης πραγματοποιώντας focus στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της θρακιώτικης ομάδας».

Αυτό αναφέρει η στήλη “Πληροφοριοδότης” του Κώστα Πλιάτσικα, που αρέσκεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ και αρκετές φορές έχει αποδειχθεί ότι είχε καλή πληροφόρηση, αλλά κάποιες άλλες έχει πέσει και έξω.

Αυτή τη φορά αναφέρεται ότι «ο “συμπαίκτης” δεν έχει καμία σχέση με τον ιδιοκτήτη της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Δημήτρη Πολιτόπουλο, για τον οποίο στο πρόσφατο παρελθόν έπαιξε δυνατά το πρότζεκτ της συνεργασίας με τον Πανόπουλο στην ΠΑΕ Ξάνθη».

Βέβαια, όσες φορές υπήρξαν αυτές οι πληροφορίες, ισάριθμες διαψεύστηκαν από τον ίδιο τον Πολιτόπουλο. Τότε, ποιος είναι ο νέος συμπαίκτης μεγαλομετόχου της θρακιώτικης ομάδας, σύμφωνα με το δημοσίευμα; Αντιγράφουμε, δεδομένου ότι είναι κάτι που πράγματι έχει ακουστεί στην Ξάνθη:

«Τα εντατικά μαθήματα ιταλικών ίσως και να έχουν την τιμητική τους το φετινό καλοκαίρι στην Ξάνθη, αν πράγματι προχωρήσουν και λάβουν χάπι εντ οι επαφές με εταιρεία by Italy!», επισημαίνει το δημοσίευμα.

Το ThrakiSportS δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει. Μπορεί ωστόσο να αναφέρει ότι η σχετική πληροφορία πρώτη φορά ακούστηκε πριν δύο εβδομάδες. Και όταν ακούστηκε, υπήρχε η εκτίμηση ότι θα υπήρχαν σπουδαίες ανακοινώσεις μια εβδομάδα μετά.

Η εβδομάδα αυτή πέρασε, ήταν η προηγούμενη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ακόμα φωτιά, καθώς αποδεικνύεται από το γεγονός ότι υπήρξε αθηναϊκό δημοσίευμα, ότι ο καπνός έχει φουντώσει…