Γ’ Εθνική: Κρίσιμες εκλογές την Παρασκευή για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ασπίδα Ξάνθης

 

Πραγματοποιούνται το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό γυμναστήριο του Ευμοίρου “Χριστίνα Χριστοδούλου” οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ που θα τρέξει την Ασπίδα Ξάνθης.

Για την ημέρα αυτήν έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση, η οποία αφορά όλα τα τμήματα της Ασπίδας συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, που αμφότερα πρόκειται να αγωνιστούν στην αντίστοιχη Γ’ Εθνική το καθένα.

Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται πρωτίστως στον ορισμό της επιτροπής που θα τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα, έπειτα και από την πρόσφατη παραίτηση από την προεδρία του του Απόστολου Πασλάκη, που εκτελούσε και χρέη αντιπροέδρου της Ασπίδας, με πρόεδρο τον προερχόμενο από το μπάσκετ Πέτρο Ραπτόπουλο.

«Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν διάθεση προσφοράς στη λειτουργία του συλλόγου να συμμετάσχουν στη Γ.Σ. και να θέσουν υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ», επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση της Ασπίδας, σε μια αναζήτηση νέων παραγόντων που θα τρέξουν την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκλογές θα γίνουν σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως του αριθμού των παριστάμενων μελών, αφού η Γενική Συνέλευση έχει οριστεί για τις 17:30 μεν αλλά σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας έχει οριστεί μια ώρα μετά επαναληπτική Γενική Συνέλευση όπου απαρτία θα υπάρχει με όσα μέλη και αν είναι παρόντα.

Η ανακοίνωση – πρόσκληση σε ΓΣ της Ασπίδας:

 width=