Γ’ Εθνική: Αποχωρεί από τον ΓΑΣ Κομοτηνή ο Χρήστος Σιμάκης

 

 

Χωρίζουν οι δρόμοι του Χρήστου Σιμάκη με τον ΓΑΣ Κομοτηνή το φετινό καλοκαίρι. Ο 25χρονος σουτινγκ γκαρντ αποτέλεσε ένα από τα βασικά γρανάζια της πορείας της περασμένης σεζόν.

Ο Σιμάκης είχε έρθει για σπουδές στην Κομοτηνή και μάλιστα αρχικά έφτιαξε το όνομά του στην πόλη αλλά και εκτός αυτή συμμετέχοντας στην προσπάθεια της ΑΕ Κομοτηνής για την άνοδο από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην Γ’ Εθνική και ακολούθως την εδραίωσή της στην κατηγορία.

Ολοκληρώνοντας το κύκλο σπουδών του στην πόλη το 2016, αποχώρησε από τους κιτρινόμαυρους για να επιστρέψει στη γενέτειρα του, τον Βόλο, όπως έλεγε η σχετική ανακοίνωση, όμως σύντομα επέστρεψε τελικά στην Κομοτηνή για να βοηθήσει τον ΓΑΣ Κομοτηνή την τελευταία σεζόν.

Πλέον αποχωρεί από την Κομοτηνή μάλλον οριστικά, αφού ο ίδιος εκτιμά ότι πρέπει να κάνει το πιο μεγάλο βήμα για ανώτερη κατηγορία και αναζητά σύλλογο που να αγωνίζεται τουλάχιστον στη Β’ Εθνική. Οπότε ο Νεοκλής Λεμονίδης και οι συνεργάτες του οφείλουν να αναζητήσουν τουλάχιστον έναν καλό σουτινγκ γκαρντ.