Επιχορήγηση 2.500 ευρώ στον ΠΑΣ Πρωταθλητών από το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

 

Επιχορήγηση ύψους 2.500 ευρώ στον σύλλογο στίβου ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης στη συνεδρίασή του, το βράδυ της Τρίτης.

Η επιχορήγηση δίνεται για τη συμμετοχή των αθλητών του στους αγώνες στίβου (Πανελλήνια και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα), «ώστε να αξιοποιήσει και φέτος όλη την στοχευμένη προσπάθεια της προπόνησης και να καταφέρουν να αναδειχθούν ανάμεσα στους κορυφαίους του κλασικού αθλητισμού παίρνοντας μέρος σε αγώνες εκτός Κομοτηνής», όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τονίζεται ακόμα πως η συμμετοχή του αθλητικού συλλόγου στις διοργανώσεις του στίβου θα προβάλλει όχι μόνο τον Δήμο αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Η απόφαση για την επιχορήγηση ελήφθη χωρίς κάποια αντίδραση από τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης ή της αντιπολίτευσης του Δήμου, όπως συνέβη σε άλλες περιπτώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος της Κομοτηνής είχε καταθέσει πλήρη προϋπολογισμό εξόδων για τις μετακινήσεις των αθλητών του, ύψους 7.000 ευρώ.