Super League: Δίχτυα του ΠΑΟΚ για να πάρει «πακέτο» στην Τούμπα παρέα με τον Ζίφκοβιτς και τον Μελιόπουλο

 

Η περίπτωση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς είναι ξεκάθαρο πως απασχολεί τον ΠΑΟΚ, στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει κάποιος από την τετράδα τερματοφυλάκων που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ. 

Ήδη έχουν δημοσιευθεί εδώ και καιρό λεπτομέρειες για υπάρχουσα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ακόμα και με αναφορές στα ποσά που έχουν συμφωνηθεί και υπογραφεί, που όσο και αν διαψεύστηκαν, οι πάντες στη Θεσσαλονίκη θεωρούν κοινό μυστικό ότι ισχύουν αλλά δεν είναι απαραίτητο άμεσα να ενεργοποιηθούν.

Δεν είναι η μοναδική όμως περίπτωση παίκτη της Ξάνθης που απασχολεί τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Metrosport. Σύμφωνα με αυτές, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει εκφράσει ενδιαφέρον και για τον Δημήτρη Μελιόπουλο, το νεαρό μεσοαμυντικό που θεωρείται πως είναι ιδιαίτερα ανερχόμενο ταλέντο.

Ο Μελιόπουλος μόλις χθες ανακοινώθηκε ότι θα πάει στην Ισπανία με την Εθνική Νέων για τους Μεσογειακούς Αγώνες, ενώ υπάρχει μπαράζ δημοσιευμάτων για συλλόγους από Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, με τον Χρήστο Πανόπουλο να έχει απορρίψει κάποιες.

«Εφόσον υπάρξει συμφωνία για τον Ζίφκοβιτς, ειναι πιθανό να συμπεριληφθεί σε αυτήν και ο διεθνής με την εθνική νέων ποδοσφαιριστής της Ξάνθης», επισημαίνει το Metrosport που στην διαδικτυακή του έκδοση ντύνει το σχετικό ρεπορτάζ με την ανωτέρω φωτογραφία.