Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε η 2η ημερίδα κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες έχοντας συνδιοργανωτές τον Κότινο και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

 

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των αθλητριών και αθλητών του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» (σε προαγωνιστικές και αγωνιστικές κατηγορίες), διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 09 Ιουνίου 2018, στο Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης», η 2η ημερίδα κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες, που διοργάνωσε Σύλλογός μας, με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στην σχετική ενημέρωση ο σύλλογος αναφέρει:

Τις προσπάθειες των παιδιών, σε μικρή και μεγάλη πισίνα, χειροκρότησαν, οι γονείς και οι φίλοι του Συλλόγου, που παρευρέθηκαν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, δημιουργώντας μια ευχάριστη, ζεστή και πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Βαταμίδης και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης κ. Όλγα Βρετοπούλου.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, από τα μικρότερα που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μπροστά σε πολύ κόσμο, μέχρι τους… «φτασμένους» πανελληνιονίκες μας, κορίτσια και αγόρια, που κολύμπησαν με τον ίδιο ενθουσιασμό και διάθεση, στο κλείσιμο της αθλητικής κολυμβητικής τους χρονιάς.

Συγχαρητήρια βεβαίως και στις προπονήτριες του Συλλόγου μας, την Ιωάννα, την Άννα, τη Νατάσσα, τη Γιώτα, τη Δάφνη, που προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο (μέσα και έξω από το νερό), την εκδήλωση.

Υποσχόμαστε, όλοι μαζί, ότι του χρόνου, η… 3η ημερίδα κολύμβησης ΑμεΑ, θα είναι μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου, με τη βοήθεια όλων των ανθρώπων που εκτιμούν και τιμούν τις προσπάθειες των παιδιών.