Volley League: Κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ ο Δημήτρης Γκαράς

 

Ο διεθνής ορεστιαδίτης λίμπερο Δημήτρης Γκαράς όλα δείχνουν ότι τη νέα σεζόν θα φορά την φανέλα της επιστρέφουσας στα μεγάλα σαλόνια της Volley League ΑΕΚ (της Αθήνας).

Αυτό αναφέρει σχεδόν σύσσωμος ο οπαδικός ηλεκτρονικός Τύπος της Ένωσης, με μπαράζ δημοσιευμάτων που έχουν ξεκινήσει από την Κυριακή (πρώτα στο inaek) και επεκτάθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε σειρά άλλων (όπως το enwsi.gr και το aek365.com).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται, η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον 33χρονο Δημήτρη Γκαρά και είναι μόνο τυπική υπόθεση η ανακοίνωσή του. «Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία στην Volley League αλλά και 15 διεθνείς συμμετοχές, προτίθεται, ενώ υπενθυμίζεται ότι ήταν ο βασικός λίμπερο των τριών τίτλων του ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ μετά τις πολύ μεγάλες μεταγραφές που ανακοινώθηκαν στις θέσεις ξένων μέχρι τώρα, αλλά και των Χαραλαμπίδη, Τζιουμάκα, φαίνεται ότι συνεχίζει με ακόμα ένα μεγάλο όνομα, αναφέρουν τα αεκτζίδικα δημοσιεύματα. Ο Γκαράς πέρα από τον ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί και σε Αρη, Φοίνικα Σύρου, ΓΣ Λαμίας και ΕΑ Πατρών ενώ την περσινή σεζόν έπαιζε στον Παμβοχαϊκό του Κώστα Δεληκώστα.