ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ανακοινώθηκαν από τον Λεύκιππο οι αντικαταστάτες του Μίλαν Ψάλτου

 

Ο Μίλαν Ψάλτου όταν ξεκίνησε η περσινή σεζόν αποτέλεσε το μεγάλο όνομα του Λεύκιππου Ξάνθης, λίγο πριν το τέλος της ωστόσο αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο, όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS.

Εκτός από παίκτης στο ανδρικό τμήμα, ήταν και προπονητής στο παιδικό τμήμα του συλλόγου. Ενόψει της νέας σεζόν και με δεδομένη την πρόθεση των πρωταθλητών και κυπελλούχων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ να επενδύσουν και στις ακαδημίες τους, η διοίκηση του Λεύκιππου ανακοίνωσε με ποιον τρόπο θα αντικατασταθεί η απουσία του. Και αυτή η αντικατάσταση δεν θα είναι ένα αλλά δύο άτομα, αυτά που βρίσκονται στην κορυφή της προπονητικής πυραμίδας και του ανδρικού τμήματος.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Κοκκινόπουλο και τον Νίκο Ρετζέπη που με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκε ότι θα καθοδηγήσουν την νέα σεζόν 2018-2019 το Τμήμα Παίδων του Λεύκιππου. Η ανακοίνωση του Λεύκιππου Ξάνθης αναφέρει τα εξής:

Ο ΑΟ Λεύκιππος ανακοινώνει ότι προπονητές του παιδικού τμήματος για την νέα σεζόν 2018-2019 θα είναι οι κ.κ. Σωτήρης Κοκκινόπουλος και Νίκος Ρετζέπης.

Το τμήμα των Παίδων του Λεύκιππου αποκόμισε φέτος τεράστιες εμπειρίες τόσο από την πολύ καλή παρουσία του στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ όσο και από την συμμετοχή του στο 1ο Διεθνές Τουρνουά που διεξήχθη τον Γενάρη του 2018 με συμμετοχή της Αναντολού Εφές, της Παρτιζάν Βελιγραδίου και του ΠΑΟΚ.

Είναι σίγουρο ότι υπό την καθοδήγηση των κ.κ. Κοκκινόπολου και Ρετζέπη οι νεαροί καλαθοσφαιριστές μας θα μας χαρίσουν φέτος αξέχαστες μπασκετικές στιγμές.