Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ Κομοτηνής για το μεγάλο αντίο του Νίκου Τρίχα στο ποδόσφαιρο

 

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Κομοτηνής στο μεγάλο φιλανθρωπικό τουρνουά που θα διοργανωθεί προς τιμήν του Νίκου Τρίχα για την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο.

Πρώην συμπαίκτες αλλά και αντίπαλοι του Τρίχα θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής για να αγωνιστούν σε αυτό το ιδιαίτερο φιλικό. Ανάμεσά τους ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Βασίλης Τοροσίδης, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης ο Τρίχας στα ΤΕΠ της Ξάνθης, ο αρχηγός της πρωταθλήτριας ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος αλλά και ο εκ των αρχηγών του ΑΟΞ Δήμος Μπαξεβανίδης.

Μάλιστα οι τρεις τους έχουν δώσει από μια φανέλα που θα κληρωθεί στους θεατές με το απόκομμα του εισιτηρίου τους, το οποίο έχει συμβολική τιμή μόλις δύο ευρώ και έχει ξεκαθαριστεί ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Πέρα από αυτές τις τρεις φανέλες θα κληρωθούν άλλες τρεις, των αρχηγών της Εθνικής Κώστα Κατσουράνη, Γιώργου Καραγκούνη και Σωκράτη Παπασταθόπουλου, προσφορά του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη.

Θα υπάρχουν και πολλές άλλες εκπλήξεις στην διάρκεια αυτής της τρίωρης ποδοσφαιρικής πανδαισίας, που αναμένεται να συγκεντρώσει την αφρόκρεμα του θρακιώτικου ποδοσφαίρου στην Κομοτηνή και πρέπει να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Την όλη διοργάνωση έχουν αναλάβει η ΕΠΣ Θράκης και η Δόξα Προσκυνητών, ενώ στο πλαίσιο του τουρνουά οι 66 επίλεκτοι έχουν χωριστεί σε έξι ομάδες και θα παίξουν μεταξύ τους.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 66 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΡΙΧΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΦΥΛΛΙΣΕ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ