Masters 2018: Μάκης και Μακρίνα Δημητριάδη στο πλευρό του γιου τους Θωμά στη Θεσσαλονίκη

 

Ο Θωμάς Δημητριάδης, έχοντας την υποστήριξη των γονιών του, Μάκη και Μακρίνα, στις κερκίδες του Thessaloniki Masters στην πλατεία Αριστοτέλους πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς με τον συμπαίκτη του Χάρη Σακόγλου.

«Με τους γονείς μου στις κερκίδες δεν χάνω με τίποτα…» είπε στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. ο Εβρίτης άσσος με τους μεγαλύτερους θαυμαστές του να μην τον αφήνουν από τα μάτια τους.

«Κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά και είμαι πολύ χαρούμενος. Στο τέλος πήγαν να… χύσουν την καρδάρα με το γάλα αλλά στο τέλος όλα καλά. Ο αδερφός του Ανέστης ήταν στο τηλέφωνο συνεχώς και τον ενημερώναμε γιατί είχε πολύ άγχος» σχολίασε ο πρώην διεθνής της σάλας και χάλκινος στο Ευρωπαϊκό της Γάνδης 1987 Μάκης Δημητριάδης.

«Πάμε γερά παιδιά» φώναζε συνεχώς από τις κερκίδες η Μακρίνα Δημητριάδη, με τον μεγαλύτερο άντρα του σπιτιού να σχολιάζει τις… φωνές της γυναίκας του: «Ο Κώστας Μαργαρώνης μου είπε πως όταν έπαιζα εγώ φώναζε η Μακρίνα συνεχώς, τώρα που παίζει ο γιος φωνάζει για εκείνον».

Ο πρώην διεθνής ακραίος κλείνοντας στην κάμερα του volleyball.gr έδωσε και συμβουλές στον γιο του Θωμά. «Αυτό που μπορώ να του προτείνω είναι να κάνει καλύτερη πάσα στους ημιτελικούς. Έχει περιθώρια βελτίωσης…».

Σακόγλου και Δημητριάδης στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν τον Μούχλια με τον Μιχελάκη.