Football League: Σήκωσε την πρώτη κούπα της καριέρας του ως κόουτς ο Ξανθιώτης Πασχάλης Μελισσάς

 

Ο Άρης του Ξανθιώτη προπονητή Πασχάλη Μελισσά κατέκτησε αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι με τον ΟΦΗ το πρωτάθλημα Νέων της Football League καθώς νίκησε την άλλη ομάδα του Ηρακλείου τον Εργοτέλη στα πέναλτι!

Τα παιδιά του Πασχάλη Μελισσά που φέτος ήταν και βοηθός του Δημήτρη Σπανου στην πρώτη ομάδα κατακτώντας την άνοδο, κατέκτησαν το πρωτάθλημα Νέων της Φούτμπολ Λιγκ, επικρατώντας στα πέναλτι του Εργοτέλη στα Σπάτα, με 5-3 στα πέναλτι, ενώ κανονική διάρκεια και παράταση έληξαν 1-1! Έτσι, πήραν την… ρεβάνς, από τον χαμένο περσινό τελικό.

Ανώτερος καθ΄όλη τη διάρκεια του 9ολεπτου ο Άρης, δεν μπόρεσε να διαφυλάξει το προβάδισμα που είχε αποκτήσει ή να το διευρύνει και εξαιτίας μίας αδράνειας δέχθηκε την ισοφάριση (1-1) με αποτέλεσμα ο τίτλος να κριθεί στην παράταση. Ο Αρης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου έκανε το 1-0, όταν ο Καλλίδης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουλγκουρίδη, ενω ο Σαϊτάκης με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε (1-1) για τον Εργοτέλη στο 56΄.  Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν απόλυτα εύστοχοι στα πέναλτι, βρήκαν δίχτυα και στα πέντε και κατέκτησαν με 5-3 στη διαδικασία τον τίτλο του πρωταθλητή! Έτσι ολοκληρώθηκε μια καταπληκτική χρονια για το Πασχάλη Μελισσά, που ως υπεύθυνος ακαδημιών θα συνεχιζει και την νέα σεζόν στην ομάδα.