ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Η καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον προπονητή του πρωταθλητή Λεύκιππου Σωτήρη Κοκκινόπουλο

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας πεντάδας του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Είναι κάτι που επιχειρούμε για πρώτη φορά, ζητώντας από το αναγνωστικό κοινό και τους 12 προπονητές των ομάδων του ανατολικού ομίλου που μετείχαν οι ομάδες της Θράκης να κληθούν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς πεντάδα (ο Ηρακλής Καβάλας αποχαιρέτισε νωρίς το πρωτάθλημα).

Διευκρινίζουμε ότι ο λόγος που περιοριστήκαμε στον δικό μας όμιλο είναι επειδή πρώτον αυτός μας αφορά ως ThrakiSportS, δεύτερον για αυτόν μπορούμε να έχουμε εικόνα όπως και οι προπονητές και τρίτον, επειδή αποδείχθηκε ότι ήταν ο ισχυρός του πρωταθλήματος αφού από αυτόν προήλθαν στα πλέι οφ και οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Ήδη έχουμε μεταδώσει τις απόψεις των άλλων 11 προπονητών. Αυτή τη φορά και πριν την αποκάλυψη και της γνώμης του κόσμου, φιλοξενείται η άποψη του προπονητή του Λεύκιππου Σωτήρη Κοκκινόπουλου, που οδήγησε την ομάδα της Ξάνθης στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και συνακόλουθα την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Δείτε παρακάτω τις επιλογές του Σωτήρη Κοκκινόπουλου:

1. Play Maker: Γιώργος Παπαζώτος  (Αστέρας Καβάλας)
2. Shooting Guard:  Στράτος Ζολώτας (Δημοκρίτειο Κομοτηνής)
3. Small Forward:  Παναγιώτης Τσάμης (Αστέρας Καβάλας)
4. Power Forward: Ηλίας Παπαδούδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
5. Center:  Βασίλης Στασινόπουλος (Δημοκρίτειο Κομοτηνής)