Συγκλονίζει τους Θρακιώτες η μάχη 16χρονου κολυμβητή του ΝΟΚ στην εντατική

 

Μεγάλη μάχη δίνει στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων όπου νοσηλεύεται με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 16χρονος αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου.

Το παιδί επέστρεφε στο σπίτι του από προπόνηση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. Στο ύψος της 1ης στάσης Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, παρασύρθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από ένα λευκό Hyundai.

Ο 16χρονος Α.Τ κατέληξε βαριά τραυματισμένος στο πεζοδρόμιο, ακριβώς μπροστά στη στάση. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο του τροχαίου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, όταν έφτασε η μητέρα του, η οποία κρατώντας στα χέρια τις σαγιονάρες του, ζητούσε από τους αστυνομικούς της τροχαίας να της πουν για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της.

Οι γονείς οι οποίοι περιμένουν με αγωνία έξω από την εντατική κάνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με την Τροχαία και να δώσουν πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Η υπόθεση συγκλονίζει και τους κορυφαίους θρακιώτες κολυμβητές που μένουν στην Αθήνα και είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο ο Ξανθιώτης ολυμπιακός αθλητής Χρήστος Κατραντζής όσο και η Κομοτηναία παλιά πρωταθλήτρια Πελαγία Καρανικόλα έχουν σπεύσει να αναδημοσιεύσουν στο προφίλ τους το άρθρο από την ιστοσελίδα των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας που έκανε την ανάρτηση με το σχετικό ρεπορτάζ.