ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Η καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με την Δήμητρα Δόλωμα του Δημοκριτείου Κομοτηνής

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας πεντάδας του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Είναι κάτι που επιχειρούμε για πρώτη φορά, ζητώντας από το αναγνωστικό κοινό και τους 12 προπονητές των ομάδων του ανατολικού ομίλου που μετείχαν οι ομάδες της Θράκης να κληθούν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς πεντάδα (ο Ηρακλής Καβάλας αποχαιρέτισε νωρίς το πρωτάθλημα).

Διευκρινίζουμε ότι ο λόγος που περιοριστήκαμε στον δικό μας όμιλο είναι επειδή πρώτον αυτός μας αφορά ως ThrakiSportS, δεύτερον για αυτόν μπορούμε να έχουμε εικόνα όπως και οι προπονητές και τρίτον, επειδή αποδείχθηκε ότι ήταν ο ισχυρός του πρωταθλήματος αφού από αυτόν προήλθαν στα πλέι οφ και οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη πεντάδα της Δήμητρας Δόλωμα, προπονήτριας του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής, της μόνης γυναίκας προπονήτριας στο πρωτάθλημα, η οποία καθοδήγησε την φοιτητική ομάδα μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα:

1. Play Maker: Γιώργος Παπαζώτος  (Αστέρας Καβάλας)
2. Shooting Guard:  Μιχάλης Γιαβρίδης  (Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης)
3. Small Forward:  Φρατζέσκος Χρήστου (Λεύκιππος Ξάνθης)
4. Power Forward: Κυριάκος Χαριζάνης  (Αστέρας Καβάλας)
5. Center:  Θοδωρής Σταμπουλής (Λεύκιππος Ξάνθης)