Πάει για το «μπαμ» ο νέος Πανθρακικός κάνοντας πρόταση στον Ντενίζ Μπαϊκαρά

 

Το μεγάλο μπαμ επιχειρεί να πετύχει η νέα διοίκηση του ΑΠΣ Πανθρακικού, στην προσπάθεια που θα κάνει όχι απλά για τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣ Θράκης και την επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα αλλά πρωτίστως στην επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, έχει γίνει πρόταση στον Ντενίζ Μπαϊκαρά να ενταχθεί στον σύλλογο και μάλιστα έχοντας αναβαθμισμένο ρόλο. Η πρόταση δεν αφορά μόνο το να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα και προφανώς να αποτελεί τον αρχηγό της, αλλά να έχει και αυξημένα καθήκοντα.

Όπως αναφέρθηκε και στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, ο Πανθρακικός αναζητά τεχνικό διευθυντή και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει ένα όνομα. Στην θέση αυτή παραδοσιακά επιλέγονται μεγάλα ονόματα του παρελθόντος.

Ο Πανθρακικός λοιπόν θέλει τον Μπαϊκαρά ως τον μεγάλο κράχτη που θα φέρει και τον κόσμο στο γήπεδο αλλά και άλλους παίκτες στην ομάδα, εξαιτίας της παρουσίας του. Η πρόταση έχει γίνει και ο Μπαϊκαρά την σκέφτεται, καθώς όπως δηλώνει, έχει μόνο ευχάριστες στιγμές να θυμάται από την πολυετή παρουσία του στην Κομοτηνή.

«Είχα πρόταση από τον Πανθρακικό να βρεθώ ξανά κοντά στην ομάδα., το σκέφτομαι, γιατί έχω περάσει ωραίες στιγμές στην ομάδα την οπία αγαπώ ιδιαίτερα. Αυτές τις ημέρες θα απαντήσω στους διοικούντες», είπε ο Μπαϊκαρά στον Χασάν Χουσεΐν, εκδότη της εφημερίδας της Κομοτηνής  “Περισκόπιο”.

Το μόνο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι ο Ντενίζ Μπαϊκαρά είναι όνομα πρώτης τάξης που απασχολεί μεταγραφικά και άλλες ομάδες ανώτερων κατηγοριών, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να πετύχει καλύτερες οικονομικά προτάσεις.

Ωστόσο το γεγονός ότι δεν απέρριψε την πρόταση που του έγινε από τον ΑΠΣ Πανθρακικό αλλά είναι κάτι που το συζητά είναι κάτι που δείχνει πολλά για την επικείμενη συνεργασία των δύο πλευρών, είτε αυτή επιτευχθεί τελικά άμεσα είτε σε… δεύτερο βαθμό.