ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Η καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τρούπο της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας πεντάδας του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Είναι κάτι που επιχειρούμε για πρώτη φορά, ζητώντας από το αναγνωστικό κοινό και τους 12 προπονητές των ομάδων του ανατολικού ομίλου που μετείχαν οι ομάδες της Θράκης να κληθούν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς πεντάδα (ο Ηρακλής Καβάλας αποχαιρέτισε νωρίς το πρωτάθλημα).

Διευκρινίζουμε ότι ο λόγος που περιοριστήκαμε στον δικό μας όμιλο είναι επειδή πρώτον αυτός μας αφορά ως ThrakiSportS, δεύτερον για αυτόν μπορούμε να έχουμε εικόνα όπως και οι προπονητές και τρίτον, επειδή αποδείχθηκε ότι ήταν ο ισχυρός του πρωταθλήματος αφού από αυτόν προήλθαν στα πλέι οφ και οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη πεντάδα του Παναγιώτη Τρούπου, προπονητή της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης:

1. Play Maker: Μιχάλης Κουμπάνης (Λεύκιππος Ξάνθης)
2. Shooting Guard:  Χαράλαμπος Σαββουλίδης (Φιλία Ορεστιάδας)
3. Small Forward:  Φρατζέσκος Χρήστου (Λεύκιππος Ξάνθης)
4. Power Forward: Κυριάκος Χαριζάνης (Αστέρας Καβάλας)
5. Center:  Βασίλης Στασινόπουλος (Δημοκρίτειο Κομοτηνής)