Super League: Επιστροφή στον Παναθηναϊκό για πρωην επιθετικό του Πανθρακικού στην “μαύρη” σεζόν της διάλυσής του

 

Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης του Κισσαμικού και πέρυσι για μισή σεζόν του Πανθρακικού μέχρι την διάλυσή του μαζί με τον συμπάικτη του και πρωην του Άρη Καλούδη Λεμονή  θα είναι οι πρώτες μετεγγραφές του Παναθηναϊκού για την επόμενη χρονιά, στην «εποχή» Νταμπίζα και Δώνη στην ομάδα του Τριφυλλιού, αφού έχουν έρθει σε συμφωνία με το νέο τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα μετεγγραφών, πλην ενός παίκτη, τη φετινή χρονιά, εξαιτίας της τιμωρίας του από την UEFA και αναγκαστικά θα κινηθεί για ελεύθερους παίκτες κάτω των 23 ετών, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο 23χρονος φορ από το Ηράκλειο μετά τον Πανθρακικό όπου είχε 11 παιχνίδια πετυχαίνοντας 1 τέρμα, αγωνιστηκε μισή σεζόν στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ  γνωρίζει από Παναθηναϊκό απο ήταν στις ακαδημίες του. Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1995. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στον Γιούχτα και στη συνέχεια το 2004 εντάχθηκε στην ακαδημία του ΟΦΗ. Το 2007 τον απέκτησε το Αθλόπολις, ενώ είχε σημαντική παρουσία και τις Μικτές ομάδες του Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης. Το 2012 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό έχοντας επιτυχημένη παρουσία στην Κ20 των «πράσινων». Τον Ιανουάριο του 2015 παραχωρήθηκε στην ΑΕ Ζακακίου, στην οποία υπέγραψε και για τη σεζόν 2015-2016, όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Κύπρου έχοντας 22 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στον Πανθρακικό (11 συμμετοχές-1 γκολ σε πρωτάθλημα-κύπελλο) και συνέχισε στην Αναγέννηση Καρδίτσας (11 συμμετοχές) και φέτος ήταν μέλος στην σημαντική πορεία του ΑΟ Χανίων Κισσαμικού.