Στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Καραγκούνης, Τσιάρτας και αρκετοί Θρακιώτες προπονητές για την 6η Σχολή UEFA PRO

 

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΠΟ (από την εποχή Γκιρτζίκη) και χάρη σε αυτήν, την προσεχή Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του στην Κομοτηνή από την 6η Σχολής UEFA PRO.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Στις 8-9/6/2018 θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη της 6ης σχολής UEFA Pro στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΤΕΦΑΑ), στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης των υποψήφιων προπονητών. Έναρξη 8/6/2018 και ώρα 11:00 (αίθουσα 6), λήξη 9/6/2018 και ώρα 13:00».

Η επίσκεψη είναι στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης των υποψήφιων προπονητών, οι οποίοι ξεκίνησαν αυτήν την διαδικασία για να πάρουν το ανώτερο προπονητικό πτυχίο πριν δύο χρόνια στην Ρόδο και θα φτάσουν στο τέλος αυτής της πορείας στην πόλη της Κομοτηνής χάρη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.

Ανάμεσα στα 25 ονόματα της Σχολής που θα ολοκληρώσουν τις ανώτατες προπονητικές σπουδές τους περιλαμβάνονται και μεγάλα ονόματα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών όπως οι πρωταθλητές Ευρώπης Γιώργος Καραγκούνης και Βασίλης Τσιάρτας (που ωστόσο έχουν και αγώνα με την Εθνική του 2004 στην Πάτρα το Σάββατο και για αυτό είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να παραβρεθούν και στις δύο αυτές υποχρεώσεις), αλλά και Θρακιώτες προπονητές, όπως ο Νίκος Ουσταμπασίδης, ο Σάββας Καρυπίδης, ο Θάνος Χατζηαθανασίου αλλά και ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού και νυν της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης.

Αναλυτικά η λίστα με τους 25 κόουτς που μετέχουν στην 6η Σχολή UEFA Pro και είχε δημοσιεύσει πριν δυο χρόνια το ThrakiSportS, όταν ξεκινούσε η Σχολή στη Ρόδο, είναι η εξής:

1. Αμανατίδης Ιωάννης του Ιορδάνη
2. Γεωργιάδης Γεώργιος του Σάββα
3. Καραγκούνης Γεώργιος του Αθανασίου
4. Καρυπίδης Σάββας του Κωνσταντίνου
5. Κουρμπανάς Νικόλαος του Παναγιώτη
6. Κωνσταντινίδης Παντελής του Σάββα
7. Μίχος Πέτρος του Σπυρίδωνα
8. Τσιάρτας Βασίλειος του Αναστασίου
9. Χατζηαθανασίου Αθανάσιος του Γεωργίου
10. Κιουπκιόλης Αθανάσιος του Δημητρίου
11. Κορακάκης Γεώργιος του Αλεξάνδρου
12. Ουσταμπασίδης Νικόλαος του Αρχιμήδη
13. Σπανός Δημήτριος του Μιχαήλ
14. Ανυφαντάκης Κωνσταντίνος του Γεωργίου
15. Αργυρίου Βασίλειος του Πασχάλη
16. Αρχοντάκης Γεώργιος του Δημητρίου
17. Γεωργουλόπουλος Γεώργιος του Χρήστου
18. Μπολάνος Ρομπέρτο του Κίμωνα
19. Παπακωστούλης Γεώργιος του Αντωνίου
20. Στοΐλας Πέτρος του Στέφανου
21. Μήττας Βασίλειος του Πασχάλη
22. Πανταζής Νεκτάριος του Γεωργίου
23. Μαναρώλης Νικόλαος του Δημητρίου
24. Σκύβαλος Εμμανουήλ του Ανδρέα
25. Καβακάς Τιμόθεος του Λυμπέρη