Η παρουσίαση του νέου προέδρου, του νέου προπονητή και της… πρώτης μεταγραφής του νέου Πανθρακικού

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η επίσημη παρουσίαση της νέας προσπάθειας του Πανθρακικού με όλα τα στελέχη που ανακοινώθηκαν την Δευτέρα να δίνουν το “παρών” ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου.

Την παρουσίαση έκανε ο Δημήτρης Πουλακίδας, δικηγόρος στο επάγγελμα αλλά και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε αποτελεί και την πρώτη μεταγραφή της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στην Α’ ΕΠΣ Θράκης ενώ θα βοηθά και στον τομέα της επικοινωνίας. Αφού ευχαρίστησε όσους ήταν παρόντες, τόνισε ότι γίνεται μια προσπάθεια ο Πανθρακικός να γίνει ελκυστικός για τη Ροδόπη και συνολικά την Θράκη, ώστε ο γονιός του να φέρει το παιδί του στην ακαδημία του που στελεχώθηκε με πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ και συνολικά η Κομοτηνή να αγαπήσει τον Πανθρακικό. Ακολούθως παρουσίασε το νέο τιμ, δίνοντας αρχικά τον λόγο στον νέο πρόεδρο Μπάμπη Σάκαρη.

Ο νέος πρόεδρος του ΑΜΣ Πανθρακικός τόνισε ότι «φιλοσοφία μας είναι να μας αγαπήσει και πάλι η πόλη, να έρθουν στον Πανθρακικό παιδιά, όσοι θέλουν να παίξουν θα γνωρίζουν ότι έχουν τις δικές τους εγκαταστάσεις, κάτι σπάνιο για την κατηγορία. Θα υπάρχει ασφάλεια, καλές συνθήκες, όχι ίντριγκες, όχι κόντρες, γιατί είμαστε ένα υγιές σωματείο και μας ενδιαφέρει πρωτίστως η ακαδημία, είναι η ζωή στην ομάδα και σε ένα υγιές αθλητικό κέντρο.  Θέλουμε να δώσουμε και πάλι πνοή στο σύνθημα “Όλη η πόλη μια ομάδα”». Τέλος, τόνισε για ακόμα μια φορά ότι δεν υπάρχει από την πλευρά του Πανθρακικού ζήτημα συγχώνευσης με οποιαδήποτε ομάδα, διαψεύδοντας τα σχετικά σενάρια που είχαν ακουστεί και είχε μεταφέρει προ δύο εβδομάδων το ThrakiSportS.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μπάρκουλας, που επίσης παραβρέθηκε στην συνέντευξη τόνισε με έμφαση ότι η νέα προσπάθεια δεν έχει τα βαρίδια του παρελθόντος καθώς ο ΑΠΣ Πανθρακικός έχει διαφορετικό ΑΦΜ από την ΠΑΕ και δεν κουβαλάει τα χρέη της, οπότε «ξαναρχίσαμε από την αρχή και στόχος είναι να πάει η ομάδα ψηλά».

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Κώστας Γεμενετζής αποκάλυψε ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, ανάλογα και με την ημερομηνία έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ πρόσθεσε ότι οι αγώνες της ομάδας θα γίνονται όπως και φέτος στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Παράλληλα εξήρε τις εγκαταστάσεις: «Διαθέτουμε ένα καλό αθλητικό κέντρο με δύο γήπεδα και το τρίτο θα σπαρθεί τον Σεπτέμβριο, ενώ και η ακαδημία έχει και τα δικά της. Αναφορικά με το ρόστερ, θέλουμε να έχουμε 22 ποδοσφαιριστές, έναν για κάθε θέση, ώστε να κάνουμε μια ποιοτική ομάδα και όχι να δώσουμε έμφαση στην ποσότητα. Αναμένεται να έχουμε ένα δυνατό μεταγραφικό παζάρι και μεγάλο ανταγωνισμό αφού όλοι θα θέλουν να ενισχυθούν απένατι στον Πανθρακικο».

Ο Πέτρος Δημόπουλος που επιστρέφει στην ακαδημία του Πανθρακικού τονίζει ότι «είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα στο παιδικό και έφυγαν οι παίκτες αλλά τώρα όλοι θέλουν να γυρίσουν», δίνοντας έμφαση στις εγκαταστάσεις αλλά και στο γεγονός ότι είναι πτυχιούχοι όσοι απαρτίζουν το τιμ της ομάδας. Τα ίδια τόνισε και ο Βαγγέλης Γρίβας, που έχει σπουδάσει παιδαγωγική και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να περάσει στα παιδιά μέρος αυτών που σπούδασε, ενώ ο Κώστας Τζελέπης πρόσθεσε ότι όλοι σέβονται την ιστορία του Πανθρακικού και με σκληρή δουλειά θα τον φτάσουν και πάλι ψηλά.

Τέλος, ο Παναγιώτης Περτσάς που αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων ανέφερε: «Ανταποκρίθηκα και εγώ με τη σειρά μου στο κάλεσμα του νέου Πανθρακικού, περίμενα πολύ για αυτήν την στιγμή και ελπίζω με την δουλειά μας να κερδίσουμε και πάλι τον κόσμο, να μας βοηθήσει όσο παλιά, όχι στο τέλος αλλά πιο πριν που ανεβαίναμε τις κατηγορίες και ήταν δίπλα στην ομάδα».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ