Ονοματίστε μας τουλάχιστον μία ΑΕΚ της Θράκης και κερδίστε το πολυτελές βιβλίο του Νίκου Αγγελίδη «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου»

 

Το επιτυχημένο βιβλίο «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου» του Νίκου Αγγελίδη έρχεται στην Θράκη και παρουσιάζεται επισήμως στις τέσσερις μεγάλες πόλεις της, μέσα στον Ιούνιο, ακριβώς έναν χρόνο μετά την πρώτη κυκλοφορία του.

  • Το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 19:00 παρουσιάζεται στην Κομοτηνή, στο Away The New Era (στην Κεντρική Πλατεία Ειρήνης 66).
  • Την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 19:00 παρουσιάζεται στην Αλεξανδρούπολη, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Οδός Αίνου 46).
  • Την Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 19:30 παρουσιάζεται στην Ορεστιάδα, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κωνσταντινουπόλεως 55).
  • Τέλος, θα ακολουθήσει παρουσίαση και στην πόλη της Ξάνθης, αλλά στο τέλος του μήνα, στις 30 Ιουνίου.

Το ThrakiSportS δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου του Νίκου Αγγελίδη «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου» σε κάθε πόλη της Θράκης όπου θα παρουσιαστεί (δηλαδή συνολικά τέσσερα αντίτυπα). 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να στείλετε μήνυμα στο inbox του ThrakiSportS στο facebook με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”», όπου θέλουμε να μας αναφέρετε τουλάχιστον μία ΑΕΚ της Θράκης που καταγράφεται στο συγκεκριμένο βιβλίο, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και σε ποια πόλη προτίθεστε να παραλάβετε το βιβλίο εφόσον κερδίσετε.

Κατά την διάρκεια της κάθε εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου σε κάθε πόλη της Θράκης, θα διεξαχθεί κλήρωση μεταξύ όσων έχουν συμμετάσχει στον διαγωνισμό του ThrakiSportS και έχουν δηλώσει στα μηνύματά τους την συγκεκριμένη πόλη. Ο νικητής θα παραλαμβάνει επιτόπου το δώρο του, υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα Νίκο Αγγελίδη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσετε είναι να έχετε στείλει μήνυμα στο inbox του ThrakiSportS, φυσιά να έχετε απαντήσει σωστά στην ερώτηση αλλά και να παραβρίσκεστε στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου στην πόλη που έχετε δηλώσει, για να παραλάβετε αυτόματα εκείνη τη στιγμή το δώρο σας.

Έχετε δικαίωμα να δηλώσετε συμμετοχή σε παραπάνω από μία πόλη, ακόμα και στις τέσσερις στις οποίες θα γίνουν παρουσιάσεις στην Θράκη, στέλνοντας ισάριθμα μηνύματα, εφόσον όμως εκτιμάτε ότι θα μπορείτε να είστε παρόντες σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις. Όπως προαναφέρθηκε, θα κληρωθεί ένα βιβλίο στην εκδήλωση της Κομοτηνής, ένα στην εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης, ένα στην εκδήλωση της Ορεστιάδας και ένα σε αυτήν της Ξάνθης αλλά θα το κερδίζει επιτόπου κάποιος που παραβρίσκεται. Σπεύσατε…

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ  ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ «ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ