Με Κρεούζη στον πάγκο συνεχίζει και του χρόνου στη Volley League η Α.Ε. Κομοτηνής

 

Το τμήμα βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής  ανακοίνωσε το απόγευμα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ηλία Κρεούζη, τον προπονητή που ανέβασε την ομάδα ξανά στα μεγάλα σαλόνια της Volley League.

Όπως ανακοίνωσε επισήμως η ομάδα, η εκτίμηση της διοίκησης και η άψογη συνεργασία της προηγούμενης χρονιάς βοήθησαν ώστε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να γίνει γρήγορα.

Πλέον Κρεούζης και διοίκηση κοιτάνε την επόμενη μέρα για τον σχεδιασμό της ομάδας. Πρωταρχικός τους στόχος ανανεώσεις των παιχτών που ανέβασαν την ομάδα και στην συνέχεια ποιοτικές προσθήκες που θα ενισχύσουν το ρόστερ.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:
Με τον Ηλία Κρεούζη θα πορευτεί και την ερχόμενη σεζόν η ομάδα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής στο δύσκολο αλλά ενδιαφέρον ταξίδι της στην Volleyleague.
Η διοίκηση της Α.Ε. Κομοτηνής τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του νεαρού προπονητή, τόσο για την εργατικότητα και τις ώρες προπονήσεων που αφιερώνει όσο και για το ήθος που τον διακρίνει! Άλλωστε είναι τέτοια η αμοιβαία εκτίμηση που χρειάστηκαν λίγα λεπτά έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να επιτευχθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Άλλωστε με τον Ηλία Κρεούζι στο τιμόνι, η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στην Volleyleague!
Έτσι λοιπόν ο Ηλίας Κρεούζης έχει ήδη προχωρήσει στον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν με πρώτο πλάνο να βρίσκονται οι ανανεώσεις των αθλητών ενώ παράλληλα ψάχνονται περιπτώσεις για να ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ.