Football League: Ανανέωση της συνεργασίας του Εργοτέλη με τον αρχηγό του Χρήστο Μπάτζιο

 

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Έβρου Σουφλίου Χρήστος Μπάτζιος αποτελεί την πρώτη ανανέωση στον Εργοτέλη, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Μετά από συνάντηση που είχε με τους Γιώργο Τουτζάρη και Σταύρο Λαμπράκη, ο Μπάτζιος συμφώνησε να παραμείνει στην κρητική ομάδα για μια ακόμα αγωνιστική χρονιά. Στην ανακοίνωσή της για το θέμα η διοίκηση του Εργοτέλη αναφέρει: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρα στην ανανέωση του πρώτου της συμβολαίου στο πλαίσιο του προγραμματισμού της ομάδος εν όψει την νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο εκ των αρχηγών Χρήστος Μπάτζιος μετά από την σχετική συμφωνία, θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα και την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19».

Αμέσως μετά τη συμφωνία και στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Χρήστος Μπάτζιος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Εργοτέλη. Ευχαριστήσω την διοίκηση καθώς επίσης και τον νέο προπονητή της ομάδας μας για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που έδειξαν προς το πρόσωπό μου.

Επιθυμία μου είναι να φτάσω ν’ αγωνιστώ με τον Εργοτέλη στην μεγάλη κατηγορία. Θέλω να υποσχεθώ πως θα δώσω τα πάντα και την νέα χρονιά, προκειμένου η ομάδα μας να πραγματοποιήσει τον στόχο της. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία για όλους μας και έργα εντός αγωνιστικού χώρου».