ΕΠΣ Θράκης: Πετυχημένη εγχείριση για τον Σάκη Γιαννακιδη στην Κομοτηνή! Στο πλευρό του τα φιλαράκια του (+photo)

Άτυχος ήταν την φετινη σεζόν ο  πρώην «αρχηγός» της Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου Σάκης Γιαννακίδης και “τυπικά” της Δόξα Γρατινής αφού ταλαιπωρήθηκε απο τραυματισμούς και δεν αγωνίστηκε καθολου με την νέα του ομάδα και ελάχιστα με την παλιά (2 αγώνες).

 

Ο Γιαννακίδης έτσι αποφάσισε να κάνει εγχείριση στον μηνίσκο κάτι που έγινε στο νοσοκομείο Κομοτηνής έχοντας στο πλευρό τουτα φιλαράκια του από την Δόξα Γρατινής, τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος Δημήτρη Μπόζη και τον άτυχο επίσης αμυντικό Νίκο Παπαδόπουλο που επίσης ταλαιπωρήθηκε από τραυματσμούς και αυτός εγχειρίστηκε τον προηγούμενο μήνα.

Πλέον ο «μετρ των τίτλων» στην Ροδόπη (4 πρωτάθλημα με Κόσμιο, Προσκυνητές και πέρυσι με το Ν.  Σιδηροχωρι και Ροδίτη στην Α2, και δυο κύπελλα με Προσκινητες και Ν. Σιδηροχωρι πρόπερσι), ελπίζει οτι θα έιναι έτοιμος από την έναρξη της σεζόν, αφού μιλά ήδη με αρκετές ομάδες της Α’ ΕΠΣ Θρακης. Ξεκίνησε  από τον Ροδίτη και συνεχισε σε ΤΕΠ Ξάνθης και Πανθρακικού, στον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων στην Δ’ Εθνική, σε Κόσμιο, Προσκυνητές και Ν. Σιδηροχώρι. Δυο φορές ‘ηταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, μια με το Κόσμιο με 43 τέρματα και μια με 25 τέρματα με τον Ροδίτη.

Ο 31χρονος επιθετικός που διατηρεί επιχείρηση καφέ στον Ροδίτη που έχει μετατραπεί σε ποδοσφαιρικό στέκι, φέτος δεν λόγω τραυματισμών δε συμμετείχε στον διαγωνισμό του ThrakiSportS σε σχέση με πέρυσι που ήταν υποψήφιος και στην καλύτερη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος στον διαγωνισμό του ThrakiSportS και από τους παίκτες που εξελέγησαν στην καλύτερη εντεκάδα αν λάβουμε υπόψη τους ψήφους του κόσμου.
 width=