Έκτος πρόεδρος στην ιστορία της ΕΠΣ Έβρου ο Χατζημαρινάκης! Η λίστα με τους προηγούμενους από το 1969 μέχρι σήμερα…

 

Από το βράδυ της Δευτέρας ο Παντελής Χατζημαρινάκης είναι και επίσημα πρόεδρος στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ και έγινε η κατανομή των αξιωμάτων (θυμηθείτε αναλυτικά με ένα κλικ ΕΔΩ).

Όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, ο Χατζημαρινάκης έγινε ο έκτος πρόεδρος στην σχεδόν 50χρονη ιστορία της ΕΠΣ Έβρου, από το 1969 που αποσπάστηκε από την ΕΠΣ Θράκης και ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα.

Πρώτος πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου ήταν ο Παναγιώτης Κλώθος. Ακολούθησαν διαδοχικά οι Σωτήρης Τσιαφάκης, Σταύρος Γοδόσης και Αθανάσιος Καραγιάννης, με τον οποίο ως πρόεδρο μπήκε η ΕΠΣ Έβρου στον 21ο αιώνα.

Μέλος του ΔΣ του προεδρείου υπό της ΕΠΣ Έβρου υπό τον Καραγιάννη ήταν από το 1988 ο Χρήστος Καραβασίλης, που ανέλαβε πέμπτος πρόεδρος της Ένωσης το 2004 και υπηρέτησε για τρεις τετραετίες, δηλαδή τα τελευταία 12 χρόνια, στην θέση του επικεφαλής της ΕΠΣ φτάνοντας και στα υψηλά κλιμάκια της ΕΠΟ.

Τον Καραβασίλη διαδέχεται ο Χατζημαρινάκης, που ήταν γενικός γραμματέας στο απερχόμενο ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου και μετά της εκλογές της περασμένης Τετάρτης, ανέλαβε από τις αρχές της εβδομάδας και επίσημα τα καθήκοντα του προέδρου. Έγινε έτσι ο έκτος στα χρονικά της Ένωσης πρόεδρος, σε διάστημα σχεδόν μισού αιώνα!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ