Ο «πρωτάρης» Γιώργος Πεντίδης μιλάει για την εμπειρία ως διεθνής και δίνει το σύνθημα: «Να πάμε ψηλά την Εθνική μας» (+video)

 

Πρωτάρης στην Εθνική Ανδρών είναι ο Ορεστιαδίτης Γιώργος Πεντίδης, που μετά την σεζόν που είχε με τον Φοίνικα Σύρου κέρδισε την κλήση από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

Ο νεαρός κεντρικός μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ για την προετοιμασία στην Κάρυστο και τόνισε πως άπαντες δουλεύουν σκληρά για να πάνε την Ελλάδα ψηλά.

«Για μένα είναι η πρώτη προετοιμασία με την Εθνική Ανδρών. Είναι λίγο δύσκολο θα έλεγα γιατί δεν έχω συμμετάσχει ξανά σε τέτοιου είδους προετοιμασία. Προσπαθούμε για το καλύτερο για να κάνουμε όλοι μαζί το καλύτερο για την Εθνική μας», είπε αρχικά ο Πεντίδης.

Για το κλίμα στην Εθνική και τον φετινό στόχο ανέφερε: «Όσον αφορά το κλίμα, όλοι μεταξύ μας έχουμε πολύ καλές σχέσεις και αυτό μας βοηθάει μέσα στο γήπεδο. Όλοι μαζί δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλέψουμε για την Ελλάδα και να πάμε το εθνόσημο όσο πιο ψηλά γίνεται στους Μεσογειακούς Αγώνες και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού».

 width=