ΕΠΣ Θράκης: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τους προπονητές της Μεσσούνης

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Σπύρο Κουτσογιάννη, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 12 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του Αρχοντή Εξακοίδη και του συνεργάτη του Βασίλη Τοπάλη, οι οποίοι προσπάθησαν σχεδόν από το μηδέν να χτίσουν τον ΑΟ Μεσσούνης αλλά δεν τα κατάφεραν παρά την μάχη που έδωσαν όλα την χρονιά με αποτέλεσμα η ομάδα να αναγκαστεί να εγκαταλείψει τρεις αγώνες πριν το φινάλε:

Τερματοφύλακας: Ποιμενίδης (Ελπίδα Σαπών)

Αμυντικοί: Τσαγκαλίδης (Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων), Μουζασβίλι (Δόξα Γρατινής), Ζαγκούλος (Κόσμιο), Λειβαδιώτης (Ίασμος)

Μέσοι: Αραμπατζής (Κόσμιο), Ντεμερτζιδης (Ίασμος), Χατζητουλούσης (Κόσμιο)

Επιθετικοί: Μπόζης (Δόξα Γρατινής), Γκεοργκίεφ (Δόξα Σώστη), Ρουμπιές (Κόσμιο)