Πρώτη θέση για το Νίκο Κόσογλου του ΟΕΓΑ στο Πανελλήνιο Ενόργανης Γυμναστικής

 

Οι αθλητές του ΟΕΓΑ πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε 2-3 Ιουνίου 2018 στη Μίκρα Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα των παμπαίδων που αποτελούταν από τους Νίκο Κόσογλου, Μανώλη Καραξάνη, Σταύρο και Παναγιώτη Παρθένο. Δημήτρη Μπαχτσεβανίδη, Παναγιώτη Τουρτούρα και Στάθη Κορωνίδη κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο σύνθετο ομαδικό.

Χρυσό μετάλλιο ο Νίκος Κόσογλου στο άλμα, χάλκινο στο μονόζυγο, τέταρτες θέσεις σύνθετο ατομικό, δίζυγο ,και στο έδαφος και 5η θέση στον πλάγιο ίππο και στους κρίκους στην κατηγορία Δ2.

Αργυρό μετάλλιο ο Δημήτρης Μπαχτσεβάνης 2η θέση στο άλμα, 5η θέση στο έδαφος, στο μονόζυγο και στους κρίκους, 6η θέση στο σύνθετο ατομικό και 7η θέση στον πλάγιο ίππο, στην κατηγορία Δ1.

Αργυρό μετάλλιο η Ελένη Μπαφατάκη 2η θέση στο άλμα, 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο δίζυγο, 6η θέση στο σύνθετο ατομικό και 7η θέση στο έδαφος, στην κατηγορία Δ2.

Αργυρό μετάλλιο η Βάλια Κωσταντινίδου 2η θέση στο άλμα, 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο δίζυγο στην κατηγορία Δ1.

«Συγχαρητήρια στους παμπαίδες και στις παγκορασίδες του συλλόγου μας, για την εξαιρετική τους εμφάνιση και το πλήθος διακρίσεων στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας», επισημαίνει το δελτίο Τύπου του ΟΕΓΑ τονίζοντας ότι ο σύλλογος αναδείχθηκε ως πρώτη δύναμη μεταξύ των ομάδων της περιφέρειας (πλην Αθήνας-Θεσσαλονίκης).