Η όμορφη ανακοίνωση της Α.Δ. Ξάνθης για τις ομάδες που την … απέκλεισαν και έφτασαν στον τελικό!

 

Mε ανακοίνωσή της η Α.Δ. Ξάνθης συγχαίρει την ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος αλλα και την φιναλιστ ομάδα της Θεσσαλονίκης που την απέκλεισε από τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Θυμιζουμε η ομάδα της Ξάνθης σταθηκε άτυχη και αποκλείστηκε στην κλήρωση για τα ημιτελικά από την ομάδα της ΑΔ Αλεξανδρουπολης που τελικά κατέκτησε δευτερη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση: Η Ποδοσφαιρικη ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης συγχαιρει την Πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη φορά Ποδοσφαιρικη ομάδα της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης καθώς επίσης και την Φιναλίστ του τελικού, ομάδα της Διεύθυνσης Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Συγχαίρει επίσης όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Τέλος συγχαίρει και ευχαριστεί ιδιαίτερα την οργανωτική επιτροπή ποδοσφαιρου Αθλητικής Ένωσης Βορείου Ελλάδος για την δυνατότητα και χαρά που μας έδωσε να συμμετάσχουμε στην ιδιαίτερα όμορφη γιορτή ” Αστυνομικου ” ποδοσφαίρου…
Καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν!!!!….

Φωτογραφία του ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ.