Μηνύματα Κωνσταντίνου από την Αλεξανδρούπολη για την αλλαγή ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού

 

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε την Κυριακή ο παλαίμαχος άσσος του Παναθηναϊκού και νυν πρόεδρος της επαγγελματικής ομάδας Βασίλης Κωνσταντίνου.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παραβρέθηκε στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΑΟ Μαϊστρου, που έχει αναλάβει την ευθύνη της εκπροσώπησης των ακαδημιών του Παναθηναϊκού στον Έβρο.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου εξήρε το έργο που γίνεται στην ακαδημία Μαΐστρου, που ανήκει σε ένα δίκτυο που βρίσκεται υπό την εποπτεία της ΠΑΕ και αριθμεί 4.000 παιδιά.

«Στον Παναθηναϊκό μετά και την απαγόρευση των μεταγραφών λόγω της μη αδειοδότησης δίνεται η ευκαιρία με ένα τριετές πλάνο να αναδείξει τα δικά του παιδιά», είπε ο Β. Κωνσταντίνου.

Η Κ15 βγήγκε πρωταθλήτρια, η Κ17 έχασε στον τελικό στα πέναλτι, η Κ20 έφτασε επίσης να  παίζει ουσιαστικά τελικό με ΠΑΟΚ, η κρίση είναι και ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, είπε ο Β. Κωνσταντίνου.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι σε καλό κλίμα γίνονται οι συνομιλίες Αλαφούζου με τον ταϊλανδό επιχειρηματία αλλά τόνισε με νόημα ότι και η νέα ιδιοκτησία πρέπει να θέλει ο Παναθηναϊκός να είναι μεγάλος.

Μιλώντας στον Πάνο Θρακιώτη του tvthrakiotis.com όπου μπορείτε να δείτε και σχετικό βίντεο, τόνισε ακόμα ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Στην φωτογραφία ο Βασίλης Κωνσταντίνου με τον υπεύθυνο του Δήμου Αλεξανδρούπολης για Μαΐστρο Γιάννη Ναϊτίδη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη, που αν και ερυθρόλευκων συναισθημάτων δεν είχε πρόβλημα να ποζάρει μαζί με μια μεγάλη δόξα του αιώνιου αντιπάλου….