Νέα σελίδα υπό τον Δραχτίδη στον ΑΟ Ορεστιάδας! Τα αποτελέσματα των εκλογών και τα 15 μέλη του νέου ΔΣ

 

Πραγματοποιήθηκαν με συμμετοχή περίπου 50 μελών το μεσημέρι της Κυριακής στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Ορεστιάδας “Νίκος Σαμαράς” οι εκλογές στον ΑΟ Ορεστιάδας και η ανάδειξη νέας εκλεγμένης διοίκησης, μετά από τρεις εξάμηνες θητείες διοίκησης Πρωτοδικείου.

Όπως είχε γράψει από τις αρχές της εβδομάδας το ThrakiSportS, ουσιαστικά υπήρξε ένα ψηφοδέλτιο υπό τον δικηγόρο Παντελή Δραχτίδη, που θα είναι και ο νέος πρόεδρος και που διαθέτει και εμπειρία, καθώς έχει διατελέσει επί προεδρίας Γκιζάνη γενικός γραμματέας του συλλόγου αλλά είχε εκλεγεί και ως εκπρόσωπος του συλλόγου στο ΔΣ της ΕΟΠΕ.

Πέραν του Δραχτίδη και της ομάδας του, δεν υπήρξαν άλλες υποψηφιότητες, ωστόσο αρνητική αίσθηση προκάλεσαν ορισμένες ηχηρές απουσίες από την διαδικασία, όπως του επί σειρά ετών προέδρου αλλά και εκπροσώπου του σωματείου στην Ομοσπονδία Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου όπως και τω ν δύο τρίτων της απερχόμενης διοίκησης Πρωτοδικείου, δηλαδή των 10 από τα 15 μέλη της, που απουσίασαν από την διαδικασία.

Από τις εξαιρέσεις στις απουσίες ο δήμαρχος Ορεστιάδας  Βασίλης Μαυρίδης που παραβρέθηκε στην κρίσιμη γενική συνέλευση ως μέλος του ΑΟΟ αλλά και ως μέλος της απερχόμενης διοίκησης Πρωτοδικείου, που είχε συσταθεί με δική του ουσιαστικά πρωτοβουλία πριν ενάμισι χρόνο, με την ελπίδα να διασωθεί ο ιστορικός σύλλογος. Μετά την λογοδοσία της απερχόμενης διοίκησης (ή όσων παραβρέθηκαν) και την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της και της απαλλαγής των μελών ΔΣ για τους ανωτέρω απολογισμούς, ακολούθησε η εκλογική διαδικασία.

Συνολικά ψήφισαν 44 τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του ΑΟ Ορεστιάδας. Έγκυρα ήταν τα 42 ψηφοδέλτια ενώ βρέθηκαν και δύο άκυρα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών:

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΟΟ

1. Παντελής Δραχτίδης 41
2. Ευάγγελος Νερατζίδης 37
3. Δημήτρης Τσομπανίδης 34
4. Ελένη Μάντζαρη 33
5. Αναστασία Μπουρμά 31
6. Στέλιος Μπαμπουρδάς 28
7. Λάμπρος Κουμπρίδης 28
8. Θεοπούλα Καμπάδαη 28
9.  Ιωάννης Πεταλάς 28
10. Σωτήριος Γοδόσης 27
11. Απόστολος Κυρτσόπουλος 27
12. Χριστόδουλος Καλαϊτζίδης 27
13. Άγγελος Τελούδης 25
14. Παναγιώτης Σταγκόπουλος 25
15. Μανώλης Γκαϊδατζής 24

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. Ιωάννης Βαβαλικούδης 42
2. Νικόλαος Νερατζίδης 42
3. Αθανάσιος Καδόπουλος 41

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. Δημήτριος Δραχτίδης 42
2. Λαμπρινή Μπακιρτζή 42
3. Κωνσταντίνος Μαρασλής 42